BMP Dynamic Easy gyorskapu telepítés

Megbízás jellege

Gyorskapu telepítése partnerünk telephelyén

Ajánlott kaputechnikai termék

BMP Dynamic Easy feltekeredő ipari gyorskapu önjavító ponyvával

Kivitelezés

A helyszínt, valamint megrendelőnk igényeit figyelembe véve a BMP Dynamic Easy feltekeredő ipari gyorskapu volt a megfelelő választás. A GATE Automatika Szerviz Kft. több mint egy éve kizárólagos forgalmazója a BMP ipari gyorskapu termékeknek, melyeket már hosszú évek óta egyébként is forgalmaztunk. 
A kapu
A megrendelt BMP Dynamic Easy gyorskaput önjavító, RAL 1003 sárga színű ponyvával, 2000 x 2500mm szabad nyílásmérettel telepítettük. A BMP Dynamic Easy kapu telepíthető már meglévő beton vagy acél fogadószerkezetre szerelve.
 
Az operátor
230VAC motor, IP54 inverteres vezérléssel (lassítás, erő szabályozás), nyit és stop nyomógombbal, 2 db rácsukódás elleni infrasorompóval van ellátva. Igény vagy vészhelyzet esetén kézi kurblis vészkioldóval üzemeltethető. Nyitás-zárási sebessége: max. 0,9-1,2 m/s, szélellenállása: kb. 80 km/h. Üzemi tartomány: -5°C - +60°C. 
Rádiós vagy beléptető rendszerről távnyitással üzemeltethető.
A GATE Automatika Kft. szakemberei Dr.GATE vevőegységgel telepítették. A Dr.GATE vevőegységet a kis méret/nagy tudás jellemzi. Kompakt méretének köszönhetően szinte minden eszközbe könnyedén beépíthető, nagy memóriája alkalmassá teszi akár társasházi használatra is, egyedi kódolása pedig a biztonságról gondoskodik. Bővebb információt ezen a linken tudhat meg a termékről.
A BMP Dynamic gyorskapu termékek számtalan módon telepíthetőek, ablakos változatban, áttetsző / fényáteresztő-, menekülőútba T / H kivágású-, egyedi fotónyomtatású ponyvával, különféle extrákkal, mint a biztonsági fotocella vagy fényfüggöny, amely akár egy ujjal is kapcsolható. A megfelelő BMP gyorskapu kiválasztásához vegye fel velünk a kapcsolatot!