BMP Dynamic One gyorskapu

gyorskapu_telepites.png

Megbízás jellege

Gyorskapu telepítése 

Ajánlott kaputechnikai termék

BMP Dynamic One feltekeredő ipari gyorskapu önjavító ponyvával

Kivitelezés

Partnerünknél ezúttal 3 gyorskapu telepítésére volt igény. A helyszíni felmérés, valamint partnerünk igénye alapján a BMP Dynamic One feltekeredő gyorskaput ajánlottuk, önjavító ponyvával. A GATE Automatika Szerviz Kft. több mint egy éve kizárólagos forgalmazója a BMP ipari gyorskapu termékeknek, melyeket már hosszú évek óta egyébként is forgalmaztunk.  
A kapu
A megrendelt kapuk BMP Dynamic One feltekeredő ipari gyorskapuk, önjavító ponyvával, standard színű RAL3002 karmin piros színben, 2 db kb. 900 x 500mm-es U.V álló Full Vision ablakkal ellátva. A gyorksapu meglévő beton vagy acél fogadószerkezetre szerelhető. 
 
Az operátor
A kiválasztott BMP Dynamic One gyorskapu operátora 230VAC 80%ED motor (intenzív üzemelésre tervezve), IP54 inverteres vezérléssel (lassítás, erő szabályozás), nyit és STOP nyomógombbal, 2 db rácsukódás elleni infrasorompóval, közülük az egyik kb. 500m-es magasságban a másik fent az operátornál helyezkedik el. Kézi kurblis vészkioldóval is felszerelve, valamint dob és motor takarással.
Egyéb paraméterei:
Nyitás : max. 0,9-1,2m/s, 
szélellenállás: class 3 kb. 80km/h. 
Üzemi tartomány -5°C től +60°ig. 
Rádiós vagy beléptető rendszerről távnyitási lehetőség. 2 db nyomógombbal a nyomogombos nyitás érdekében, motor a kapu jobb vagy bal oldalára szerelve.
 
A BMP ipari gyorskapuk gyakori használatra lettek kifejlesztve, így a legkülönfélébb helyszíneken is megállják helyüket, mint szupermarketek, tiszta terek, hűtött helyiségek, vegyipari területek,  stb. nyílászáróiként. A megfelelő kapu kiválasztásához vegye fel a kapcsolatot szarkértőinkkel, akik készséggel segítenek!