BMP DynamiRoll gyorskapu telepítés

Ipari BMP gyorskapu.png

Megbízás jellege

Gyorskapuk telepítése

Ajánlott kaputechnikai termék

BMP DynamicRoll gyorskapuk

Kivitelezés

Az építési ragasztó- és tömítőanyagok, valamint vegyi termékek terén a világpiac élvonalában elhelyezkedő Mapei kért fel minket 5 db BMP DYNAMIC ROLL feltekeredő ipari gyorskapu telepítésére acél vázszerkezettel együtt.

De miért a BMP ipari gyorskapukat ajánlottuk? 
A GATE Automatika Szerviz Kft. több éve kizárólagos forgalmazója a BMP ipari gyorskapu termékeknek. A BMP több mint 20 éve a kaputechnika világában tevékenykedik. Világszerte értékesített termékeiket Olaszországban tervezik és gyártják. A BMP gyorskapukat különösen tisztaterekbe, temperált terekbe, magas páratartalmú helyiségekhez, valamint olyan helyszíneken ajánljuk, ahol különleges technikai paramétereknek kell a kapuknak megfelelnie az ott megforduló személyek és az ott tárolt áruk, anyagok védelme érdekében. Sokféle kivitelben elérhetőek, különböző RAL színekben, 
A MAPEI telephelyén 5 db BMP DynamicRoll gyorskaput telepítettünk önjavító, RAL 5002 standard színű kék ponyvával, 4 db kb. 1000x500mm-es ablakkal egy sorban szemmagasságban. A DynamicRoll gyorskapuk akár 6000 x 5000mm szabad nyílásméretbe telepíthetők, többlet helyigényük: felül 600mm, oldalt 125mm, motor oldalán 335mm. Meglévő téglafalra vagy acél fogadószerkezetre szerelhetők. 
További paraméterek: Operátor: 400VAC inverteres kivitelben, IP54 vezérlővel, 20 db infra 2,5méter magas fény függöny a rácsukódás elleni védelem érdekében, kézi kurblis vészkioldóval, egyoldali nyomógomb rendszer a vezérlő egységen, redőnydob és motor takarással. Nyitás-zárás: max. 2 m/s, szélellenállás class rating 2: kb. 90 km/h. + 1 db nyomógombbal a vezérlővel ellentétes oldalára helyezve. A kapu szerkezete horganyzott acélból készül.

A munka sikeresen zárult, ügyfeleink elégedettek voltak a kapuk minőségével és a telepítés gyors és precíz kivitelezésével.

Mint minden kaputechnikai eszköz esetében, a BMP gyorskapu telepítése után is felhívjuk partnereink figyelmét a rendszeres karbantartás fontosságára. Hiszen a karbantartás hiánya miatt gyorsabban romolhat az eszközök állapota, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. 

Amennyiben gyorskapuval kapcsolatos kérdése van, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal vagy keresse fel a BMP gyorskapu weboldalt!