BMP gyorskapu, kézi rámpa és PVC függöny telepítése

gyorskapu_kezi_rampa_telepites.png

Megbízás jellege

Gyorskapu, kézi rámpa, eltolható szalagfüggöny rendszer telepítés csarnok bővítés következményeképpen

Ajánlott kaputechnikai termék

BMP Dynamic Roll gyorskapu, Altec kézi rámpa, PVC szalagfüggöny

Kivitelezés

Karbantartási szerződéssel rendelkező Partnerünk csarnokbővítési terveivel kapcsolatban keresett meg minket gyorskapu, kézi rámpa, valamint eltolható szalagfüggöny telepítése ügyében. Alapos felmérés után a GATE Automatika szakemberei kiajánlották a helyszínre megfelelő eszközöket. A választás a BMP Dynamic Roll gyorskapura, Altec kézi rámpára és 14 m hosszan PVC, fix, illetve kézi mozgatású szalagfüggönyre esett. 
Miért pont BMP kapu vagy Altec rámpa?
A BMP gyorskapukat gyártó cég több mint 20 éve a kaputechnika világában tevékenykedik. Világszerte értékesített termékeiket Olaszországban tervezik, gyártják. A gyorskapukat különösen tisztaterekbe, temperált terekbe, magas páratartalmú helyiségekhez, valamint olyan helyszíneken ajánljuk, ahol különleges technikai paramétereknek kell a kapuknak megfelelnie az ott megforduló személyek és tárolt áruk, anyagok védelme érdekében. A gyorskapu telepítése gyorsan, rendben lezajlott.
Ajánlatunkban szereplő kézi rámpa Altec márkájú, mely egy kifejezetten kézi dokkolási berendezéseket gyártó cég. Legyen az egy szimpla fém lemez vagy bonyolult rámpaszerkezet, bármelyikre ideális megoldást kínál. A kiajánlott kézi rámpát kis teherautók rakodásához rendelte Ügyfelünk. 
A környezeti hatások elleni védelem érdekében került betervezésre a fix, illetve helyenként eltolható szalagfüggöny. Szerkezetének felszerelésénél az acélszerkezet felhelyezése után, a szalagok méretét módosítani kellett, tekintve, hogy a Partner által korábban elképzelt hossz balesetveszélyes lett volna.
Technikus kollégáink jelzésére műszaki vezetésünk a problémát helyszíni bejárást követően egyeztette a kapcsolattartóval, így a berendezés ma már minden előírásnak, valamint a Partner igényeinek egyaránt megfelelően működik.

Operátoraink hatékony munkaszervezésének, műszaki projektvezetőink precizitásának, szerelőink évtizedes tapasztalatának, valamint elhivatottságának köszönhetően, a nagy hideg ellenére minden berendezés telepítése 3 nap alatt lezajlott.
A munkát gyorsan (3 nap alatt 3 berendezés telepítése) elvégeztük. Köszönhető ez a köztünk fennálló karbantartási szerződésnek, mely keretein belül ügyfeleink különböző privilégiumokban részesülhetnek, mint a kedvezményes kiszállási, illetve munkadíj, garantált reagálási idő, térítésmentes felmérés, szakmai tanácsadás, nem utolsó sorban pedig üzembentartói oktatás. Karbantartási szerződéseink további részleteiről a GATE Csoport oldalán olvashatnak. Kérdésekre pedig szívesen válaszolnak kollégáink, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!