BMP Dynamic Roll gyorskapu telepítés

BMP Dynamic Roll gyorskapu.png

Megbízás jellege

Gyorskapu telepítése 

Ajánlott kaputechnikai termék

BMP Dynamic Roll feltekeredő ipari gyorskapu önjavító ponyvával

Kivitelezés

A helyszínt, valamint megrendelőnk igényeit figyelembe véve a BMP Dynamic Roll feltekeredő ipari gyorskapu volt a megfelelő választás. A GATE Automatika Szerviz Kft. több éve kizárólagos forgalmazója a BMP ipari gyorskapu termékeknek, melyeket már hosszú évek óta egyébként is forgalmaztunk. 
Jelen esetben is BMP Dynamic Roll feltekeredő ipari gyorskaput telepítettünk, önjavító ponyvával, RAL színben, 2 db kb. 1200 x 500mm ablakkal egy sorban 1280mm-es szemmagaságban, 3000 x 3000mm szabad nyílásmérettel. Nyitás-zárás: max. 2m/s, szélellenállás: kb. 120 km/h Class3 osztály. A gyorskaput redőny dob és motor takarással telepítettük, a motort a kapu jobb oldalán helyeztük el, a nyomógombot pedig a vezérlővel ellentétes oldalon. A biztonságos működéshez infrasorompó, illetve fénysugarakból álló biztonsági fényrácsot ajánlottunk. Operátora 400VAC inverteres kivitelben (lassítás, sebességszabályozás).
Amennyiben BMP Dynamic Roll gyorskapuval kapcsolatban szeretne érdeklődni, kollégáink szívesen segítenek. Vegye fel velük a kapcsolatot!