Ipari gyorskapu telepítés

Ipari BMP gyorskapu.png

Megbízás jellege

Gyorskapuk telepítése

Ajánlott kaputechnikai termék

BMP DynamicRoll gyorskapuk

Kivitelezés

Az ipari, valamint kereskedelmi létesítményekben gondoskodni kell a zaj, a huzat, a rovarok, a hőveszteség és a por elleni védelemről. Ipari gyorskaput olyan helyen alkalmazunk, ahol szükség van a nyílás gyors zárására, két olyan helyiség között, amelynek hőmérséklete jelentősen eltér egymástól, esetleg a huzathatást szükséges csökkenteni. Nagy hőmérsékletkülönbség lehet egy raktár bel- vagy kültere között, illetve a raktáron belül lévő hűtőkamra és a raktárhelyiség között. Ilyen helyekre a tartós mínusz 10-12 fok és a normál beltéri léghőmérséklet közötti jelentős eltérés miatt dupla ponyvás gyorskapu vagy hőszigetelt ponyvás gyorskapu beszerelését javasoljuk. A kapuk zárt állapotban magas szinten garantálják a biztonságot, a hőveszteség minimalizálását.

A GATE Automatika Szerviz Kft. 2017. májusa óta kizárólagos forgalmazója a BMP gyorskapu termékeinek. A BMP Európa ipari csoport több mint 30 országban működik világszerte, ahol már 25 éve tervezi, gyártja, telepíti a rugalmas ipari kapukat.
Az Olaszországban található Vilanova d'Asti-ban (Piemont), a csoport székhelye 30.000 négyzetméteres területet fed le.
A BMP ipari csoport ágazatokra, helyi egységekre bomlik Modena-ban, Brescia-ban és Benevento-ban. A világon számos egyéb országban megtalálhatóak képviseletei, így Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Hollandiában, Egyesült Királyságban, Svédországban, Egyesült Államokban, Mexikóban, Ausztráliában, Koreában, Kínában.

A BMP DynamicRoll önjavító inverteres gyorskapuk ideális megoldások minden olyan helyszínen, ahol elengedhetetlen a gyors működés, megbízhatóság, biztonság. Például logisztikai központokban, ahol fontos a gyors ki- berakodás, valamint különféle gyárakban, ahol a munkavállalók biztonsága elsődleges. Különleges rendszerének köszönhetően amennyiben működés közben ponyvája kiugrik a sínből, a következő működési ciklusban visszavezetésre kerül. 

A projekt idejében zajlott épülő csarnokban telepítettünk 11 db BMP gyorskaput, tűzgátló függyönyök, valamint konvejorpálya közé. A feladat nehézsége az volt, hogy szorosan együtt kellett működnünk az ott dolgozókkal, akik az épületet, a convejorpályát építették, illetve akik a tűzfüggönyt telepítették. Emellett a telepítés 2 szinten (földszint, emelet) történt. 

Amennyiben hasonló kapu telepítése érdekelné, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!