Tolókapu automatizálás

Megbízás jellege

Tolókapu automatizálás

Ajánlott kaputechnikai termék

Allmatic Kalos 800 tolókapu motor

Kivitelezés

A helyszínt, valamint megrendelőnk igényeit figyelembe véve a BMP Dynamic Roll feltekeredő ipari gyorskapu volt a megfelelő választás. A GATE Automatika Szerviz Kft. több éve kizárólagos forgalmazója a BMP ipari gyorskapu termékeknek. A BMP több mint 20 éve a kaputechnika világában tevékenykedik. Világszerte értékesített termékeiket Olaszországban tervezik és gyártják. A BMP gyorskapukat különösen tisztaterekbe, temperált terekbe, magas páratartalmú helyiségekhez, valamint olyan helyszíneken ajánljuk, ahol különleges technikai paramétereknek kell a kapuknak megfelelnie az ott megforduló személyek és az ott tárolt áruk, anyagok védelme érdekében.
Jelen esetben is BMP Dynamic Roll feltekeredő ipari gyorskaput telepítettünk, önjavító ponyvával, RAL színben, 2 db kb. 1200 x 500mm ablakkal egy sorban 1280mm-es szemmagaságban, 3000 x 3000mm szabad nyílásmérettel. Nyitás-zárás: max. 2m/s, szélellenállás: kb. 120 km/h Class3 osztály. A gyorskaput redőny dob és motor takarással telepítettük, a motort a kapu jobb oldalán helyeztük el, a nyomógombot pedig a vezérlővel ellentétes oldalon. A biztonságos működéshez infrasorompó, illetve fénysugarakból álló biztonsági fényrácsot ajánlottunk. Operátora 400VAC inverteres kivitelben (lassítás, sebességszabályozás).
Amennyiben BMP Dynamic Roll gyorskapuval kapcsolatban szeretne érdeklődni, kollégáink szívesen segítenek. Vegye fel velük a kapcsolatot!