Érintésmentes nyílóajtó automatika telepítés

Érintésmentes_nyilaszaro_telepites.png

Megbízás jellege

Érintésmentes nyílóajtó automatika telepítés

Ajánlott kaputechnikai termék

Érintésmentes nyílóajtó automatika telepítés - 3 db kétszárnyú, 2 db egyszárnyú Ditec DAB 105 automatika

Kivitelezés

Érintésmentes nyílóajtó automatika telepítését vállaltuk egy budapesti kórház gégészeti osztályának felújítása során. A higiénikus, érintésmentes nyílászáró berendezések egyre fontosabb szerepet töltenek be napjainkban, különösen a vírushelyzet kialakulása óta. Már a megfelelő kaputechnikai berendezés kiválasztása is szakértelmet kíván, nem beszélve azokról, melyek steril terekbe kerülnek beépítésre. A jelenlegi projekthez szakmai csapatunk a Ditec DAB 105 nyílókapu automatikát ajánlotta.

Miért ajánljuk az érintésmentes nyílóajtó esetében a Ditec automatikát?

A Ditec márkát mi, a GATE Csoportnál a kezdetektől ismerjük, automata ajtó rendszerik mindig megadják a megfelelő megoldást minden gyalogos-átjáróforgalom problémájára. Operátoraik radarérzékelőkkel vannak ellátva, ennek köszönhetően már több méterről érzékelik a bejárat felé közeledő személyt, a nagy sebességű nyitásnak köszönhetően pedig a nyílás teljesen szabad lesz. A véletlen rácsukást, illetve abból eredő baleseteket a biztonsági infra érzékelő, valamint a nyomatékszabályozás (akadályérzékelés) előzi meg.

A DAB 105 nyílóajtó automatika könnyen kezelhetővé tesz minden nyílóajtót. Teljesítménye nagy, erős és kompakt, ezáltal nagy forgalmú terek elválasztására is alkalmas. Különleges követelményeknek is megfelel, így vészkijáratba, valamint menekülési útvonalba is ajánlják. Zajszintje emellett nagyon alacsony. 
Biztonságos és megbízható automatika, mely Low Energy (alacsony energia szükséglet) módban illeszkedik a modern trendekhez. Nyomógombbal, jelenlét érzékelő szenzorokkal, valamint Push&Go funkcióval is ellátható a kényelmes, biztonságos bejutás érdekében.
Könnyen telepíthető, illetve beállítható automatika. Különösen ajánlott kórházak, rendelőintézetek, szanatóriumok, bankok, irodaházak, üzletek, bevásárlóközpontok, éttermek és szállodák tereinek profi elválasztására.

Megbízásunk során a GATE Automatika szakemberei egy budapesti kórház gégészeti műtő felújítási munkái keretén belül rozsdamentes, érintésmentes nyílóajtó eszközöket automatizáltak. A hazai gyártású ajtókat Ditec DAB 105 automatikával szerelték fel. 3 db kétszárnyú, 2 db egyszárnyú ajtót, melyek érintésmentesen működnek, automatikusan záródnak. A biztonságos, érintésérzékeny kapcsoló érzékelő távolsága 5-20 cm között állítóható, jelen esetben 10 cm-re lett beállítva. Kórházi körülmények között gyakran találkozunk ilyen nyílászárókkal a sterilitás állandó megtartása érdekében. Ezáltal kevesebb a személyes kontaktus, biztonságosabbá tegyék tereiken belül a mozgást, például meglévő ajtók automatizálásával vagy érintésmentes automata ajtók telepítésével.

Minden telepítésnél, így ezen érintésmentes nyílóajtó berendezések esetén is hangsúlyozzuk, hogy az adott kaputechnikai eszköz telepítése mellett fontos a rendszeres karbantartás is, melyet a használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánlunk. A karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat a berendezések állapota, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat is!

Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.