Faac forgalomkorlátozó oszlopokat telepítettünk

Faac forgalomkorlatozo oszlop.png

Megbízás jellege

Forgalomkorlátozó berendezés telepítése

Ajánlott parkolástechnikai termék

Faac 116505 forgalomkorlátozó oszlop

Kivitelezés

A nagyvárosok autós forgalma egyre nő, sok esetben olyan helyre is behajtanak járművel közlekedők, ahol tábla tiltaná. A probléma kiküszöbölésére sokféle megoldás létezik, a sorompó, a láncos sorompó, a süllyedő oszlop, azaz pilomat, stb. Ez esetben egy süllyedő, forgalomkorlátozó oszlopot telepítettünk.

A budapesti Vasas Sport Club fontosnak tartotta, hogy a területre való behajtás korlátozva legyen, erre megfelelő megoldás után kutattak. Nélkülözhetetlen szempont volt, hogy a berendezés ne csak funkcionálisan működjön tökéletesen, de esztétikailag is illeszkedjen a környezetéhez, az épületekhez. 


Helyszíni felmérésünk után a GATE Automatika Szerviz szakemberei a FAAC automata, illetve félautomata forgalomgátló oszlopot ajánlották, melyet partnerünk el is fogadott.


A Faac több mint 50 éve működik a kaputechnika / parkolástechnika piacán. 5 kontinensen, több mint 80 disztribútorral a világ egyik legfontosabb gyártója. A Faac hitvallása szerint a minőség és biztonság kéz a kézben jár. Ezért folyamatos kutatásokkal, valamint fejlesztésekkel biztosítják, hogy a fő szempont mindig e kettő maradjon. Ezért ajánljuk mi is a Faac márka termékeit, melyek sok éves tapasztalatunk alapján megbízhatóan, biztonságosan működnek.

A Vasas Sport Club esetében a választás a Faac 116505 jelű pilomatokra esett. A FAAC J200 HA automata forgalomkorlátozó oszlop átmérője 200mm, magassága 600mm. Hidraulikus működtetésű, emelkedési ideje 5mp, süllyedési ideje 7mp. A hidraulikus egység védettsége IP67-es. Áramszünet esetén manuálisan leengedhető.

A forgalomkorlátozó oszlop aknájának létrehozása, illetve utómunkálatai a megrendelő feladatát képezték. Mi szakértő felméréssel, tervezéssel, valamint kivitelezéssel, partnerünk előzetes és a munkafolyamat közben felmerülő igényeit maximálisan kielégítve adtuk át a projektet. 

Cégünk lakossági, ipari felhasználók részére is tud biztosítani forgalomgátló oszloprendszert, mely az igénybevétel szintjével könnyen behatárolható, kiválasztható. Amennyiben forgalomkorlátozó oszlop vagy parkolórendszer iránt érdeklődik, vegye fel a kapcsolatot a GATE Automatika szakembereivel! Mindenre megtaláljuk a megfelelő megoldást!