Gyorskapu telepítése

gyorskapu_telepitese.png

Megbízás jellege

Gyorskapu telepítése

Ajánlott kaputechnikai termék

BMP Dynamic Roll One feltekeredő ipari gyorskapu

Miért éppen gyorskapu?
A minőségi gyorskapu valóban nagyon gyors, ezen kívül csendesen, könnyen nyílik / záródik, egyszerűen kezelhető. Ezek a kapuk magas minőségű alapanyagokból készülnek, megfelelnek a legszigorúbb EU standardoknak. Fontos kiemelni a biztonságos működésüket, biztonsági fotocellával, rácsukódás elleni élvédelemmel, biztonsági fényráccsal óvják az alá futó tárgyakat vagy személyt. Benyúlás elleni védelemmel ellátottak. Napi több száz, vagy akár ezer nyitás és zárás sem jelenthet problémát.
Amennyiben a gyorskapu telepítése szakszerűen történik minimális karbantartással minden körülmények között jól működik.

 

Kivitelezés

Megrendelőnk kérésére helyszíni felmérésünk alapján a BMP Dynamic Roll One ipari gyorskapu telepítését ajánlottuk. A GATE Automatika Szerviz Kft. több éve kizárólagos forgalmazója a BMP ipari gyorskapu termékeknek. A gyorskapukat gyártó cég több mint 20 éve a kaputechnika világában tevékenykedik. Világszerte értékesített termékeiket Olaszországban tervezik és gyártják. A gyorskapukat különösen tisztaterekbe, temperált terekbe, magas páratartalmú helyiségekhez, valamint olyan helyszíneken ajánljuk, ahol különleges technikai paramétereknek kell a kapuknak megfelelnie az ott megforduló személyek és az ott tárolt áruk, anyagok védelme érdekében. A gyorskapu telepítése gyorsan és rendben lezajlott.

Jelen esetben is BMP Dynamic Roll One feltekeredő ipari gyorskaput telepítettünk, önjavító ponyvával, RAL 3002 piros színben, 1 db kb. 900 x 500mm ablakkal szemmagaságban. Az ipari gyorskaput 1120 x 2200 mm szabad nyílásmérettel telepítettük. Téglafalra vagy acél fogadószerkezetre szerelhető. További specifikációi:
- Operátor: 230VAC inverteres kivitelben, IP54, 
- 1 db infrasorompó kb. 500mm magasságban
- 20 db fénysugárból álló biztonsági fényrács
- kézi kurblis vészkioldó
- egyoldali nyomógomb rendszer a vezérlő egységen
- redőnydob, motor takarás
- Nyitás-zárás: max. 1,2 m/s
- szélellenállás: kb. 60 km/h. 
- a motor a kapu bal oldalán helyezkedik el

Amennyiben BMP Dynamic Roll One gyorskapu telepítése vagy egyéb kaputechnikai termék érdekelné, kollégáink készséggel segítenek. Vegye fel velük a kapcsolatot!