Inkema kaputömítés telepítés

Inkema_kaputomites_telepites_edited.jpg

Megbízás jellege

Partnerünk telephelyén kaputömítést telepítettünk

Ajánlott rakodástechnikai termék

Inkema kaputömítés, 3200-3400 széles x 3200-3400 magas x 600mm méretben. Horganyzott fémszerkezet. 2mm vastag, oldalain magas kopásállóságú PVC fekete színű ponyvával, a front oldalon 3mm vastag ponyva, valamint fényvisszaverő csík a könnyebb dokkolás érdekében.

Kivitelezés

A helyszíni felmérés után a GATE Automatika Szerviz Kft. szakemberei Inkema kaputömítés telepítését ajánlották. A kaputömítés rásimul a gépjármű oldalára, valamint tetejére, így megvédi a munkakörnyezetet az időjárás viszontagságaitól a ki- és a berakodás ideje alatt, ezért évszaktól függetlenül folyamatosan jó munkakörülményeket biztosít. 

Hogy miért Inkema? A barcelonai telephelyű cég több mint 35 éve foglalkozik rakodóállások, ollós emelőasztalok, rámpák, ipari ajtók, valamint egyéb rakodástechnikai berendezések tervezésével, gyártásával. Precíz, robosztus, biztonságos termékeik minden EU szabványnak megfelelnek, áraikmegfizethetőek, emellett tökéletes teljesítményűek, strapabíróak. Saját bevallása szerint sikere az innováció, hiszen folyamatosan új termékeket tervez, a meglévőket továbbfejleszti, valamint gyárt a több mint 10 000m2-es telephelyén. Némely gyártók – mint tudjuk – , a teljes garancia hiányában gyártják termékeiket a költségkímélés érdekében, előszeretettel spórolnak a biztonsági rendszereken, vagy nem megfelelő, gyenge minőségű alapanyagokból gyártanak. A spanyol Inkema ennek tudatában a lehető legbiztonságosabb, legjobb minőségű alapanyagokból készült, teljes garanciával ellátott termékeit kínálja a piacon.

Az Inkema a kaputömítés gyártásánál észben tartja az energiatakarékosságot, a szigetelés által a hőmérsékletre és a belső higiéniára is különösen nagy figyelmet fordít.

A helyszínen technikus kollégáink gyors munkavégzéssel telepítették a fémszerkezetet, majd a PVC ponyvákat a fényvisszaverő csíkkal.

 

Fontos hangsúlyozni, hogy nem elég kapu- vagy rakodástechnikai terméket telepíteni, azt rendszeresen karbantartani is kell. Amennyiben fontos szempont a gyors rakodás, a rakomány- valamint személyek biztonsága, emellett figyel az energiatakarékosságra is, akkor a karbantartások alkalmával is várjon el magas szakmai színvonalat. A GATE Csoport rakodástechnikai berendezések karbantartásában szerzett több mint 30 éves tapasztalata a biztosítéka a precíz hibaelhárításnak. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák.

Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott rakodástechnikai szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük a telepített eszközök állapotát, a használat gyakoriságát, továbbá a vonatkozó jogszabályokat is!

 

Amennyiben ipari kaputömítéssel, vagy rakodástechnikai eszközökkel kapcsolatos kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a GATE Automatika Szerviz Kft. szakembereivel, akik rövid határidővel a helyszínt felmérve kiajánlják a legmegfelelőbb eszközöket.