Kaputömítés csere

kaputömites csere.png

Megbízás jellege

Kaputömítés csere Partnerünk telephelyén

Ajánlott rakodástechnikai termék

Inkema kaputömítés

Kivitelezés

Partnerünk bejelentése alapján a vihar leszakította a kaputömítéseket Pest megyei telephelyükön. A kaputömítések cseréjével rongálódás esetén nem érdemes várni, hiszen rakodás során a kaputömítés simul rá a gépjármű oldalára és tetejére, ezzel megvédve a munkakörnyezetet az időjárás viszontagságaitól.


A GATE Automatika Szerviz Kft. a helyszíni felmérés során megállapította a kaputömítés csere szükségességét. A kaputömítések egyébként is rossz állapotban voltak, időszerű volt a csere. A technikus szakemberek Inkema kaputömítéseket telepítettek a régi, elhasználódott és megrongáltak helyett. A munka rendben, időben lezajlott.

Fontos hangsúlyozni, hogy nem elég kapu- vagy rakodástechnikai terméket telepíteni, azt rendszeresen karbantartani is kell. Amennyiben fontos szempont a gyors rakodás, a rakomány- valamint személyek biztonsága, emellett figyel az energiatakarékosságra is, akkor a karbantartások alkalmával is várjon el magas szakmai színvonalat. A GATE Csoport e területen szerzett több mint 30 éves tapasztalata a biztosítéka a precíz hibaelhárításnak. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák.

Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk a rakodástechnika területén is. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük a telepített eszközök állapotát, a használat gyakoriságát, továbbá a vonatkozó jogszabályokat is!

Amennyiben ipari kaputömítéssel, vagy rakodástechnikai eszközökkel kapcsolatos kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a GATE Automatika Szerviz Kft. szakembereivel, akik rövid határidővel a helyszínt felmérve kiajánlják a legmegfelelőbb eszközöket.