Mozgó TV-fal - Ez is kaputechnika?

mozgo_fal_web.png

Megbízás jellege

Mozgó fal telepítése egy TV eltakarása céljából

Ajánlott kaputechnikai termék

Ditec Rex kapunyitó automatika, Allmatic Bro Star Mini távnyitóval

Kivitelezés

A kaputechnika területe igencsak szerteágazó. Habár legtöbbször automata kapukat telepítünk, néha a megszokott megbízásainktól merőben eltérő feladatba botlunk. Így történt ez egy budapesti irodaépület esetében is, ahol automata mozgó fal telepítését rendelték meg. Ez ugyan nem a klasszikus kaputechnikai megbízás, ám a működése miatt beleillik a tevékenységünkbe és néha nem árt egy kis különlegesség.

 

A mozgó fal jelen esetben egy nagy méretű TV-t hivatott elrejteni a használaton kívüli időszakban egy iroda területén. Fontos szempont volt, hogy halk, precíz, megbízható működésű berendezést telepítsünk. Ahogy minden projektünk esetén, először kollégáink alapos helyszíni felmérést végeztek annak érdekében, hogy a megfelelő eszközt ajánlhassák ki. A Ditec Rex  tolóajtó automatikára esett a választás. A tág beállítási lehetőségei miatt illeszkedik ehhez a speciális feladathoz. Egyedi felhasználásra, vertikális mozgatásra ez az automatika optimális megoldás.

 

De miért pont a Ditec?  

A Ditec márkát a GATE Csoport a kezdetektől ismeri. Termékeik kiváló minőségűek, komoly referenciával rendelkeznek. Gyárakban, szerelőcsarnokokban, közintézményekben, bankokban, valamint magánházakban működnek már hosszú ideje a kaputechnikai eszközei. A Ditec automata ajtó rendszerek megadják a megfelelő megoldást minden gyalogos-átjáróforgalom problémájára. Ebből kiindulva gondoltuk, hogy egy speciális projekthez is optimális megoldást biztosítanak vízszintes helyett függőleges működéssel, a rendes felhasználásával teljesen szembemenően. 

 

A Ditec Rex könnyen telepíthető, illetve működésbe hozható automatika. Nagyon rugalmas, kedvező minőségű és árú, így közkedvelt termék. Széleskörűen alkalmazható, melyet mi ki is használtunk, így lett belőle mozgó előtétfal. Távirányítására Allmatic Bro Star Mini távirányítót ajánlottunk. A Bro Star Mini miniatűr, szinte a legkisebb távnyitó a piacon.

 

A mozgó fal telepítése rendben és gyorsan lezajlott, a kép és video magáért beszél. A modern megoldás egészen látványos, emeli az iroda színvonalát.

 

A GATE Automatika fennállása alatt a kaputechnika területéről sokféle érdekes projektbe csöppentünk már, a fenti automata ajtó hajtásból készült előtétfal/mozgó fal újabb különlegesség a palettánkon.

Amennyiben kaputechnikai megoldáson gondolkodik, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

mozgo_fal.png

Hogyan működik?

NÉZZE MEG VIDEONKAT!