Parkolástechnika

Sorompó telepítés

Sorompó telepítés

Sorompó szerviz

Sorompó szerviz

GATE Parkolástechnika – A gépjárműforgalom folyamatos növekedésével a nagyvárosokban – ahol egyre több bevásárlóközpont, szálloda, bankfiók, irodaház létesül – a kaotikus forgalmi helyzet részbeni oka és egyben következménye a mind nagyobb parkolási probléma. A parkolórendszerek fő feladata a folyamatos felügyelet nyújtotta biztonság, a bérlők számára garantált szabad parkolóhely kényelme és a vendégek számára biztosított könnyebb megközelíthetőség.

 

A GATE Automatika Szerviz a GATE Csoport tagjaként több mint 30 éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére parkolástechnikai berendezések teljes körű telepítésében, szervizelésében, karbantartásában. Vállaljuk sorompók, forgalomkorlátozó oszlopok vagy komplett parkolórendszerek telepítését, szervizét, megelőző karbantartását. Küldetésünk a telepített berendezések üzemképességének biztosítása, továbbá a meghibásodásból eredő állásidő minimalizálása.

Telepítés

A megfelelő parkolástechnikai berendezés kiválasztása szakértelmet kíván. Ennek keretén belül szakembereink a helyszínt felmérve megkeresik, majd kiajánlják a területre beépíthető legmegfelelőbb eszközöket. A megrendelés után technikai csapatunk rövid idő alatt telepíti a kívánt berendezést, valamint a helyszíni kezelőket oktatásban részesíti a szakszerű működtetés érdekében.

 

Szerviz

A GATE Automatika Szerviz célja hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka annak, hogy szakembereink a lehető leghamarabb kiérjenek a helyszínre, a hibaelhárítás pedig azonnal megkezdődhessen. A parkolástechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását szerződéses partnereink részére akár 2 órán belül vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja. 24 órás ügyeleti rendszert tartunk fenn, hogy kiemelt partnereinket bármikor azonnal kiszolgálhassuk!

 

​Karbantartás

A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző parkolástechnikai karbantartási szolgáltatásunkat. A karbantartás hiánya miatt a parkolástechnikai berendezések állapota romolhat, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a parkolástechnikai berendezések esetén. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat is!

 

​A GATE Automatika Szerviz saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerben követi végig és rögzíti a parkolástechnikai javításokat a bejelentéstől egészen a munka lezárásáig. Ez megkönnyíti a helyszíni felmérést és lerövidíti a javítás folyamatát. Pontosan ezen ügyfélközpontú szemlélet miatt ragaszkodnak hozzánk régi ügyfeleink és választanak minket új partnereink.

Parkolástechnikai munkáink, amikre büszkék vagyunk...