Sorompó, GSM beléptetőrendszer telepítése - Roger Bionik

Roger Bionik telepítés
Sorompó, beléptetőrenszer telepítése újonnan épült hotel részére

Megbízás jellege

Roger Bionik sorompó, GSM rendszerrel telepítve

Ajánlott parkolástechnikai termék

Roger Bionik sorompókat telepítettünk a budapesti reptér mellett újonnan épült Ibis Hotel részére beléptetőrendszerrel. A helyszín és biztonságtechnikai követelmények megismerése után a GATE Automatika szakemberei a Roger Bionik sorompót ajánlották, mely sajátos technológiájának köszönhetően gyors, halk, naponta pedig több mint 5000 ciklusra képes. A Roger Bionik széria Roger Brushless, azaz szénkefe nélküli motorral rendelkezik, ezzel kiküszöbölve a régebbi, egyenáramú motorok legfőbb hibaforrását. A motorok nem melegszenek fel, így élettartamuk különösen hosszúvá válik, kimagasló teljesítményt nyújtva. A sorompótest tetejébe épített LED világítással nincs többé szükség az egyéb villogókra. A sorompókarba szerelt LED fényjelzés pedig minden körülmények között a megfelelő figyelemfelkeltő hatással bír, hogy biztosan észrevegye az áthaladó autó sofőrje, hogy meg kell állni.
 
Partnerünk a GATE Automatika csapata által ajánlott parkolástechnikai eszköz megismerése után hamar megrendelte a 2 db Roger Bionik sorompót 6 m-es karral, karvilágítással, GSM beléptetőrendszerrel.
 
Komplex kivitelezés keretében építettük ki a teljes rendszert. Elkészítettük a beton alapokat, a betáp kiépítését földmunkával végeztük, legyártottuk a szükséges acél konzolokat. A térkő bontása alvállalkozónk segítségével történt, mely alá elhelyeztük a nyitáshoz szükséges elektronikát, ezután telepítettük a Roger Bionik sorompót és kiegészítő eszközöket. Ezután már csak a beüzemelés maradt, folyamatos kontaktusban a szálloda vezetésével, hiszen minden egyes telepítés alkalmával megismertetjük a beszerelt új terméket, valamint szakszerű használatát megrendelőnkkel. A Roger Bionik sorompók, valamint a beléptetőrendszer éles üzempróbája ez esetben már a beüzemelés során megtörtént.
 
A parkolórendszert tekintve jelen esetben érkezéskor a szállóvendég GSM kaputelefon segítségével kommunikálhat a recepcióval, aki egyszerűen távolról tudja vezérelni a sorompót, ezzel engedélyezve a belépést, valamint a parkolást. A parkoló területét elhagyni vágyók pedig egyszerűen megállnak a kijelölt helyen, a sorompónyitás ilyenkor automatikusan megtörténik. A helyszín dolgozói számára a rendszer egy egyszerű ingyenes hívással, saját telefonjukról üzemeltethető.
 
Amennyiben sorompó telepítés vagy egyéb parkolástechnikai témában lenne kérdése, kérjük vegye fel a kapcsolatot a GATE Automatika szakembereivel!

Kivitelezés

GATE Csoport
tagjai:
GATE_Teckentrup
Stertil
Sommer
Siemens
Ditec
GATE_Peneder
Novoferm
Minirol
MFZ Ovitor
Marantec
GATE_kling.jpg
inkema
Hormann
Efaflex
ecotor
GATE Dynaco
campisa
Butzbach
BMP
GATE_BFT
GATE_Autogard
Faac
albany
GATE_Teckentrup
Stertil
Sommer
Siemens
Ditec
GATE_Peneder
Novoferm
Minirol
MFZ Ovitor
Marantec
GATE_kling.jpg
inkema
Hormann
Efaflex
ecotor
GATE Dynaco
campisa
Butzbach
BMP
GATE_BFT
GATE_Autogard
Faac
albany

© 2015 Készítette: GATE Marketing

  • Facebook Clean
  • Google+ Clean