Miért válasszunk gyorskaput?

February 28, 2017

Sok kérdés felmerül egy automata nyílászáró kiválasztásánál. Nem mindegy, hogy csarnokba, hűtőház leválasztására vagy éppen tisztatérbe szeretnénk kaput telepíttetni. Az azonban mindegyik esetben fontos, hogy gyorskapura essen a választásunk, hiszen a nyitás-zárás sebessége az összes esetben az egyik legfontosabb tényező. 

 

A gyorskapuk masszív, ipari használatra tervezett berendezések, amelyek tervezésénél különös gondot fordítanak a zaj-, huzat-, rovarok- és por elleni védelmre. A kapuk zárt állapotban magas szinten garantálják a biztonságot és a hőveszteség minimalizálását.

 

A BMP ipari gyorskapuk rendelkeznek alapfelszereltségben inverterrel, amely a kaput gyorsabbá teszi, még nagyméretű kapuk esetében is. A termékek között található az élelmiszeriparban használható, mosható ipari gyorskapu, extra méretű gyorskapu mezőgazdasági raktárak lezárására alkalmas kivitelben, ahol a légterek egymástól való elválasztására is szükség lehet.

 

A kapuk közös tulajdonságai: változatos működtetési lehetőség különböző eszközökkel, kiforrott biztonsági megoldások és esztétikus megjelenés.

 

A gyorskapuk gyártását a BMP Italia fejlesztette tökéletesre. Büszkén forgalmazzuk a BMP gyorskapukat. 

 

 

Please reload

Kiemelt bejegyzések

A GATE Csoport biztonsági intézkedései a koronavírussal kapcsolatban

March 17, 2020

1/10
Please reload

Előző bejegyzések

March 12, 2019

January 23, 2019

Please reload

Please reload

Archívum