Miért válasszunk gyorskaput?

Sok kérdés felmerül egy automata nyílászáró kiválasztásánál. Nem mindegy, hogy csarnokba, hűtőház leválasztására vagy éppen tisztatérbe szeretnénk kaput telepíttetni. Az azonban mindegyik esetben fontos, hogy gyorskapura essen a választásunk, hiszen a nyitás-zárás sebessége az összes esetben az egyik legfontosabb tényező.

A gyorskapuk masszív, ipari használatra tervezett berendezések, amelyek tervezésénél különös gondot fordítanak a zaj-, huzat-, rovarok- és por elleni védelmre. A kapuk zárt állapotban magas szinten garantálják a biztonságot és a hőveszteség minimalizálását.

A BMP ipari gyorskapuk rendelkeznek alapfelszereltségben inverterrel, amely a kaput gyorsabbá teszi, még nagyméretű kapuk esetében is. A termékek között található az élelmiszeriparban használható, mosható ipari gyorskapu, extra méretű gyorskapu mezőgazdasági raktárak lezárására alkalmas kivitelben, ahol a légterek egymástól való elválasztására is szükség lehet.

A kapuk közös tulajdonságai: változatos működtetési lehetőség különböző eszközökkel, kiforrott biztonsági megoldások és esztétikus megjelenés.

A gyorskapuk gyártását a BMP Italia fejlesztette tökéletesre. Büszkén forgalmazzuk a BMP gyorskapukat.

BMP gyorskapu

Kiemelt bejegyzések
Előző bejegyzések
Archívum