Ditec QIK sorompó telepítése - népszerű termék

March 22, 2018

A GATE Automatika egyik fő területe a parkolástechnika, mely egy közületi vagy társasházi ingatlan esetén igen fontos szerepet játszik. A parkolórendszerek fő feladata a folyamatos felügyelet nyújtotta biztonság, a bérlők számára garantált szabad parkolóhely kényelme, a vendégek részére biztosított könnyebb megközelíthetőség.

 

A sorompók ideális megoldást jelentenek olyan közepes, továbbá nagy forgalmú környezetben történő biztonságos áthaladás felügyeletére, mint a szállodák, bankok, bevásárlóközpontok, de alkalmazhatók lakóközpontok vagy cégek bejáratainál is, ahol állandó igény van a gépkocsi-parkolóterület felügyeletére, hogy csak az arra jogosultak használhassák.

 

Azonban mint minden berendezés, a technika fejlődésével a sorompó is frissítésre szorul, nem lehet a végtelenségig pofozgatni, karbantartani, ha haladni akarunk a korral. Időről-időre frissebb megjelenésű, több funkcióval ellátott készülékek jelennek meg a parkolástechnika piacán.

 

Ügyfelünk esetében két régi Faac olajhidraulikus sorompó felett járt el az idő. De, hogy ne evezzünk messzire a gondolákon, továbbra is olasz vizeken maradunk. DITEC sorompó! Megbízhatóság, terhelhetőség, továbbá könnyű telepíthetőség jellemzi. Nekünk pedig pont erre volt szükségünk. Elektromechanikus működés, szuperintenzív használat, design.

 

 

 

A Ditec márkát képviselő termékek kiváló minőségűek, komoly referenciával rendelkeznek.

A Ditec QIK sorompó beépített vezérléssel, enkóderes DC motorral, biztonsági fotocellával, valamint GSM kapunyitó modullal kerülhet beszerelésre, melyet maximum 1000 felhasználó működtethet. A Ditec QIK sorompó lekerekített formája, valamint magas teljesítménye miatt bárhova illeszkedik. Közepes, valamint nagy forgalmú környezetre ajánlott, hosszú élettartamú sorompó. Különböző funkciókkal és kiegészítőkkel rendelhető, maximális lezáró képessége 3-7m-ig terjed.

 

A karba épített LED világítás a legsötétebb éjszakában is messziről észlelhető fényt biztosít. A felszerelt villogók pedig mozgás közben jeleznek. A biztonságról két pár infrasorompó gondoskodik. Így ez a Ditec QIK sorompó pár is a lehető legnagyobb biztonságban látja el feladatát, melyre a forgalmas bejáratnál nagy szükség mutatkozik.

 

Amennyiben frissebb parkolórendszerre lenne szüksége, a GATE Automatika szakmai csapata készséggel áll rendelkezésére. Gyors helyszíni felmérés után ügyfelünkkel egyeztetve kiválasztjuk a legmegfelelőbb berendezést, majd technikus csapatunk rövid határidővel telepíti azt! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Please reload

Kiemelt bejegyzések

A GATE Csoport biztonsági intézkedései a koronavírussal kapcsolatban

March 17, 2020

1/10
Please reload

Előző bejegyzések

March 12, 2019

January 23, 2019

Please reload

Please reload

Archívum