Roger Bionik sorompó telepítése

February 28, 2019

A Roger sorompók új családtagját telepítettük a rend őreinek egyik telephelyén a fővárosban. A Roger Bionik sorompó új korszakot nyit a parkolástechnika területén. Sajátos technológiának köszönhetően, gyors, halk, illetve naponta több mint 5000 ciklusra képes.

 

 

 

A megbízható olasz Roger Technology vállalatra jellemző innováció, valamint örökös kutatómunka biztosítja egyediségüket a kaputechnika, illetve parkolótechnika piacán. Motorjaik gyártását 1990-ben kezdték, mára a Roger igen nagy üzemmé nőtte ki magát. Manapság különösen brushless motorjaikról híresek, melyek szénkefe nélkül működnek, ezekben az áram és a nyomaték, a feszültség és a fordulatszám egyenesen arányosak. Szénkefe nélkül nincs, ami elhasználódjon, azaz a legfőbb hibaforrás kiiktatásra került.

 

A Roger Bionik sorompó test tetejébe épített LED világítással nincs többé szükség további kiegészítő villogókra. A karba szerelt LED fényjelzés pedig minden körülmény közt a megfelelő figyelemfelkető hatással bír, hogy biztosan észre vedd, meg kell állni. A mostani egy 6m hosszú karral szerelt sorompó volt, mely a régi sokat szolgált Came márkájú sorompót váltotta. És, hogy mennyire volt elégedett ügyfelünk? „Csak ezt az egyet hoztátok?” Bizony-bizony most csak egyet, de a jó szolgálat lehet meghozza a társakat is. Így hamarosan a korszerű, szénkefementes motorokkal szerelt, környezetbarát technológia mindenhol felválthatja a már veterán parkolástechnikai berendezéseket.

 

A telepítésről további információt talál referencia oldalunkon.

 

Roger Bionik vagy más termékkel kapcsolatban keresse fel kollégáinkat, akik készséggel segítenek!

Please reload

Kiemelt bejegyzések

A GATE Csoport biztonsági intézkedései a koronavírussal kapcsolatban

March 17, 2020

1/10
Please reload

Előző bejegyzések

March 12, 2019

January 23, 2019

Please reload

Please reload

Archívum