Roger Bionik sorompót telepítettünk GSM rendszerrel

April 9, 2019

Legfrissebb parkolástechnikai munkánk során a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában álló, nemrég épült Ibis Hotel területén telepítettünk Roger Bionik sorompókat GSM rendszerrel. A beléptetés minden esetben nagyon fontos biztonságtechnikai szempont, ezért a GATE Automatika szakmai csapata helyszíni felmérése során minden esetben tájékozódik a partner igényeiről, majd annak megfelelően tervezi meg a rendszert, illetve ajánl optimális terméket.

 

Hosszú évek óta dolgozunk a megbízható, olasz Roger termékekkel. A Roger Technology több mint 40 éve áll ügyfelei szolgálatában, folyamatos fejlesztéseket és innovatív megoldásokat kínálva a kaputechnikában. 1990 óta robotizált gyártósorral gyártják termékeiket, 2010-től pedig abszolút újítók lettek a Roger Brushless technológia bevezetésével a kapumotor gyártás területén. A szénkefe nélküli motorjaik kiküszöbölik a régebbi, egyenáramú motorok legfőbb hibaforrását. A motorok nem melegszenek fel, így élettartamuk különösen hosszúvá válik, kimagasló teljesítményt nyújtva. A gyártó pozitívumait ismerve nem volt kérdés, hogy erre a munkára a Roger Bionik sorompót ajánljuk, 6 m-es karral, karvilágítással, GSM rendszerbe kötve.

A Roger Bionik sorompótest tetejébe épített LED világítással nincs többé szükség a megszokott villogókra. A sorompókarba szerelt LED fényjelzés pedig minden körülmények között a megfelelő figyelemfelkeltő hatással bír a sorompó épségének érdekében.

 

A GATE Automatika komplex kivitelezés keretében építette ki a teljes rendszert. Elkészítettük a beton alapokat, a betáp kiépítését földmunkával, legyártottuk a szükséges acél konzolokat, a térkő bontása alvállalkozónk segítségével történt, mely alá elhelyeztük a nyitáshoz szükséges elektronikát. Ezután már csak a beüzemelés maradt, folyamatos kontaktusban a szálloda vezetésével.


Így az éles üzempróba, illetve az üzemeltetők oktatása is már a beüzemelés során megtörtént.
Sikeres projekt, kivitelezés és átadás.

 

Mikor a kedves vendég megérkezik a hotelhez, GSM kaputelefon segítségével kommunikálhat a recepcióval, aki egyszerűen távolról vezérli a sorompót, ezzel engedélyezve a belépést és a parkolást. A „bennfentesek” pedig saját telefonjukkal is műkötethetik a sorompót egy egyszerű, díjmentes hívással.


Kifelé egész egyszerűen elegendő megállni egy erre kijelölt helyen, a nyitás pedig teljesen automatikusan megtörténik így már szabad is az út.

 

Amennyiben Önt is érdekli a Roger Bionik sorompó, illetve további modellek, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a GATE Automatika munkatársaival!

 

A fenti Roger Bionik sorompók telepítését referenciáink között is megtalálja!

Please reload

Kiemelt bejegyzések

A GATE Csoport biztonsági intézkedései a koronavírussal kapcsolatban

March 17, 2020

1/10
Please reload

Előző bejegyzések

March 12, 2019

January 23, 2019

Please reload

Please reload

Archívum