Ditec partnertalálkozó és továbbképzés

October 17, 2019

A Ditec és a GATE Csoport sok-sok éve működnek együtt a kaputechnika piacán. Ezidő alatt minden termékükkel találkoztunk telepítés, szerviz vagy karbantartás miatt. A Ditec termékei évről évre fejlődnek, megújulnak. Az új termékek, technológiák piacra kerülése révén a GATE Automatika szakembereinek is szüksége van a folyamatos szakmai továbbképzésre. Amíg sok munkahelyen a professzionális bemutatókat és oktatásokat nyűgként, teherként élik meg az ott dolgozók, a GATE-nél még egy termékbemutató / továbbképzés is érdekes tud lenni. Mint azt már többször említettük, nekünk fontos, hogy kollégáink tisztában legyenek a legújabb vonatkozó trendekkel, termékekkel, valamint azok szakszerű telepítésével, szervizével, karbantartásával.

 

Ditec disztribútori találkozó

 

Munkatársaink a Ditec milánói, Origgio-ban lévő központjában jártak disztribútori találkozón. A kereskedelmi központ/bemutatóterem látogatása mellett megismerhették a Ditec 2020-as újdonságai mellett a Ditec Smart Control okos eszközt is, melyről érdemes már most néhány szót említeni:

A Ditec Entrematic Smart Control egy otthoni, USB/Ethernet adapterrel wifi vagy lan hálózathoz csatlakoztatható rendszer, mellyel könnyedén irányítható akár 3 ház körüli automatika telefonos applikációról, illetve személyi számítógépen keresztül is, táv- vagy helyszíni vezérléssel. A vezeték nélküli érzékelők jelentik a kapu státuszát: nyit, zár, nyitva hagyva, akadály. Kamera is szerelhető utólag a rendszerhez, mely valós idejű felvételeket közvetít a működésben lévő berendezésről. 

A készülék kinézete rendkívül megnyerő, modern lakásba tökéletesen illeszkedik a további okoseszközök mellett. A praktikus vezérlő alkalmazások Play Store-ból vagy App Store-ból letölthetők. További pozitívuma, hogy a Smart Control nem csak Ditec Entrematic automatikákkal kompatibilis. A termékről később bővebben is beszámolunk!

 

Ditec továbbképzés

 

A közelmúltban Ditec automata ajtó telepítéssel kapcsolatos oktatást is tartottunk a GATE Csoport szerviz technikus kollégái részére. Oktató kollégánk bemutatta a Ditec profilrendszereit, valamint automatikáit, ismertette, hogy egy telepítéshez milyen feltételrendszereknek kell a helyszínnek megfelelnie. Ezek mind rendkívül fontosak egy adott automata ajtó beépítése szempontjából. Emellett azt is részletesen kifejtette, milyen módon lehet a legmagasabb minőségben végrehajtani az adott feladatot.

 

További érdeklődéssel figyeljük a Ditec szakmai fejlődését, hogy új termékeket, megoldásokat mutathassunk mi is Partnereinknek.

Please reload

Kiemelt bejegyzések

A GATE Csoport biztonsági intézkedései a koronavírussal kapcsolatban

March 17, 2020

1/10
Please reload

Előző bejegyzések

March 12, 2019

January 23, 2019

Please reload

Please reload

Archívum