Sorompó telepítése - Roger Bionik

RogerBionik_sorompo_telepites.png

Megbízás jellege

Új sorompó telepítés rendvédelmi telephelyre

Ajánlott parkolástechnikai termék

Roger Bionik sorompó

Kivitelezés

Sorompó telepítés esetén minden esetben szükséges megvizsgálni a helyszínt, a biztonsági követelményeket. Mivel a sorompó rendvédelmi telephelyre került telepítésre, különleges biztonságtechnikai elvárásoknak kellett megfelelni.
A GATE Automatika Szerviz szakmai csapata az intenzív használatra kifejlesztett Roger Bionik sorompót ajánlotta egy régebbi gyártású sorompó helyett. A Roger Bionik sorompó sajátos technológiájának köszönhetően gyors, halk és több mint 5000 ciklusra képes egy nap. A sorompótest tetejébe épített LED világítással nincs többé szükség az egyéb villogókra. A sorompókarba szerelt LED fényjelzés pedig minden körülmények között a megfelelő figyelemfelkeltő hatással bír, hogy biztosan észrevegye az áthaladó autó sofőrje, hogy meg kell állni. Sajnos sok esetben találkozunk olyan sorompóval, melyen "áthaladt" a teherautó, hiszen nem volt látható a lezárt sorompó. A telepített sorompó 6m hosszú karral rendelkezik.
 
Amennyiben sorompó telepítés vagy egyéb parkolástechnikai témában lenne kérdése, kérjük vegye fel a kapcsolatot a GATE Automatika szakembereivel!