Roger Bionik 6 sorompót telepítettünk

Roger_Bionik_sorompo.png

Megbízás jellege

Sorompó telepítés

Ajánlott parkolástechnikai termék

Roger Brushless 6 sorompó telepítése

Kivitelezés

A GATE Automatika csapata alapos helyszíni felmérés után a Roger Bionik 6 sorompót ajánlotta, majd telepítette. De miért pont Roger?
A megbízható olasz Roger Technology vállalatra jellemző innováció, valamint örökös kutatómunka biztosítja egyediségüket a kaputechnika, illetve parkolótechnika piacán. Motorjaik gyártását 1990-ben kezdték, mára a Roger igen nagy üzemmé nőtte ki magát. Manapság különösen brushless motorjaikról híresek, melyek szénkefe nélkül működnek, ezekben az áram és a nyomaték, a feszültség és a fordulatszám egyenesen arányosak. Szénkefe nélkül nincs, ami elhasználódjon, azaz a legfőbb hibaforrás kiiktatásra került.

A Roger Bionik sorompó test tetejébe épített LED világítással nincs többé szükség további kiegészítő villogókra. A karba szerelt LED fényjelzés pedig minden körülmény közt a megfelelő figyelemfelkeltő hatással bír, hogy a közlekedő biztosan észre vegye, meg kell állni. Egy Roger Bionik Brushless (szénkefe nélküli) sorompó került beépítésre 6m hosszú karral. A sorompó szuperintenzív (akár napi 4000 ciklus) felhasználásra lett kifejlesztve, ezért forgalmas parkolókba ajánljuk.  A sorompó beépített vezérléssel, rádióvevővel, 1 pár biztonsági fotocellával, 2 db távirányítóval, fényvisszaverő matricakészlettel, sorompókarral, mozgó kartámasszal került beépítésre.
 
A sorompót beton alappal, kőműves szakipari munkában gégecsövezve telepítettük. Amennyiben sorompó telepítés vagy egyéb parkolástechnikai témában lenne kérdése, kérjük vegye fel a kapcsolatot a GATE Automatika szakembereivel!