Szekcionált ipari kapu telepítés

Megbízás jellege

Szekcionált ipari kapu telepítése

Ajánlott kaputechnikai termék

EuroDoor szekcionált ipari kapu

Kivitelezés

Megrendelőnk igényei alapján legmegfelelőbb berendezésnek a GATE Automatika Kft. által már jól ismert, évek óta forgalmazott márkájú, EuroDoor szekcionált ipari kapu terméket ajánlottuk.
A kapu
EuroDoor szekcionált ipari kaput ajánlottunk, mely acél fogadószerkezetre vagy fal nyílás mögé szerelhető. A kapu sínvezetése alacsony. A szekcionált kapu 25.000 ciklusra méretezett torziós rugóval, zuhanásgátlóval, rugótörés elleni védelemmel ellátott. A vezetősínek, profilok, kötőelemek, zsanérok, görgőtartók, szerelvények galvanizált kivitelűek. A szekcionált kapu négyoldalt, valamint a panelek között gumitömítéssel véd az időjárás viszontagságai, illetve a zajok ellen. A panelek 40 mm vastagok, külső, belső oldaluk sajtolt, 0,5 mm-es acéllemez, közötte CFC mentes polyuretán maggal. A szekcionált kapu panelek felülete keskeny bordás, stukkó kivitel, a kiválasztott RAL színben.
 
Az EuroDoor garantálja a rövid gyártási határidőt, a méretlépcsők nélküli egyedi gyártást, a megbízható működést, továbbá a minőségromlás nélküli, könnyebben megfizethető árakat. Masszív felépítésű, megbízható kapu, intenzív, hosszú távú működésre tervezve. A megfelelő EuroDoor gyorskapu kiválasztásához vegye fel velünk a kapcsolatot!