Szekcionált kapu csere

Szekcionalt kapu csere.png

Megbízás jellege

Szekcionált kapu csere

Ajánlott kaputechnikai termék

Szekcionált kapu, motorszett

Kivitelezés

A szekcionált kapuk a legnépszerűbb kapuk, hiszen kiváló hang- és hőszigetelést, valamint korszerű vagyonvédelmet is biztosítanak, egyedi méretben, sínvezetéssel gyártható kapuk. Masszív felépítésű, hosszú élettartamú, könnyen kezelhető berendezések, amelyek hatékonyabbá, továbbá biztonságosabbá teszik a logisztikát.

A GATE Csoport több mint 30 éves szakmai tapasztalatával könnyedén cserélünk bármilyen kaputechnikai eszközt, így ez sem jelentett problémát. 

A GATE Automatika Szerviz szakemberei a helyszíni alapos felmérés után kiajánlották a legmegfelelőbb berendezést, melyet megrendelés után a technikus csapatunk határidőre telepített, majd oktatásban részesítették a kezelőket.

Minden telepítésnél, így ezen szekcionált kapu esetén is hangsúlyozzuk, hogy az adott kaputechnikai eszköz telepítése mellett fontos a rendszeres karbantartás is, melyet a használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánlunk. A karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat a berendezések állapota, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat is!

Kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.