Szekcionált kapu javítás

szekcionált kapu javítás

Megbízás jellege

Szekcionált kapu javítása

Ajánlott kaputechnikai termék

Az ipari szekcionált kapu szerkezetének, illetve később keletkezett hibáinak javítása

Kivitelezés

Az ipari szekcionált kapu vázszerkezetét, valamint külső lemezborítását egy darus kocsi beállás közben megrongálta. A GATE Autmatika Szerviz technikus szakemberei az ajánlat kiadásáig, munka megrendeléséit a hibát biztosították, így a kapu ideiglenesen használható lett. A biztosítási ügyintézés elhúzódása alatt újabb hiba lépett fel a kapun, miközben használták.
A második hiba következtében a kapuról leszaladt a sodronykötél, ezáltal megszorult a kapu.
Kollégáink ekkor már nem tudták helyreállítani a működést, ezért egy újabb ajánlatot adtunk, kiegészítve az időközben meghibásodott alkatrészek cseréjével (rugótengely, torziós rugók, kábeldobok, sodronykötelek, illetve egyéb kiegészítők).
A kapu javítást 3 szerviz technikusunk 2 napon át végezte. A kaput lebontották, kicserélték a rugótechnikát, valamint egyéb alkatrészeket, helyreállították a sérült vázszerkezetet, görgővezető sínt, visszaépítették a szekcionált kaput. Az épület külső oldalán lévő sérült vázszerkezetről (ami egy régi kapu maradvány szerkezete volt) lebontották a sérült lemeztakarások, a vázszerkezet helyre lett állítva és újra lett festve.
A GATE Automatika Szerviz célja hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink állás idő minimalizálása mellett a  kapu javítás folyamatát megkezdjék. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka annak, hogy szakembereink a lehető leghamarabb kiérjenek a helyszínre, a hibaelhárítás pedig azonnal megkezdődhessen. A kaputechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár 2 órán belül vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja. 24 órás ügyeleti rendszert tartunk fenn, hogy kiemelt partnereinket bármikor azonnal kiszolgálhassuk! 
Kérjük, megrongált kapu esetén azonnal vegye fel a kapcsolatot a GATE Automatika munkatársaival a hiba mielőbbi elhárítása érdekében!