Tolókapu és sorompó telepítés

20201008_tolokapu_sorompo_telepites.png

Megbízás jellege

Tolókapu és sorompó telepítés

Ajánlott kaputechnikai termék

Allmatic Kalos tolókapu motor, Roger Bionik 6 motor

Kivitelezés

A régi, korszerűtlen tolókapu motor csupán kis nyitásszámot bírt, mely nem volt elegendő a telephely részére. Ezért a GATE Automatika Szerviz Kft. szakemberei Allmatic Kalos tolókapu motort ajánlottak időkapcsolóval, hiszen Partnerünk olyan igénnyel állt elő, hogy bizonyos időintervallumban a kapu folyamatosan nyitva legyen. 


Azért ajánlottuk az Allmatic motort, mert a GATE Távnyitó Kft. a kezdetektől forgalmazza az Allmatic termékeit. Ez idő alatt csak erősebb lett a kötelék a két cég között, így 2018. augusztusától a GATE Távnyitó Kft. az Allmatic termékek kizárólagos forgalmazójává vált. Az olasz gyártó 30 éves fennállása, termékei színvonala, folyamatos fejlesztésük a biztosíték a megbízható, hosszú élettartamú berendezéseikre. A látványos Allmatic termékek a legjobb ár-érték-minőség képviselői, valamint szép dizájnnal rendelkező kaputechnikai eszközök. Bátran ajánljuk ezen eszközöket lakossági, társasházi vagy közületi használatra is!
A tetszetős Allmatic Kalos erős, robosztus tolómotor, csak ajánlani tudjuk.

A tolókapu mellett lévő sorompó ugyancsak rossz állapotban volt, egy intenzív használatra fejlesztett készülék kellett a helyére. Ezért szakembereink a Roger Bionik 6 sorompót ajálnották. A megbízható olasz Roger Technology vállalatra jellemző innováció, valamint örökös kutatómunka biztosítja egyediségüket a kaputechnika, illetve parkolótechnika piacán. Motorjaik gyártását 1990-ben kezdték, mára a Roger igen nagy üzemmé nőtte ki magát. Manapság különösen brushless motorjaikról híresek, melyek szénkefe nélkül működnek, ezekben az áram és a nyomaték, a feszültség és a fordulatszám egyenesen arányosak. Szénkefe nélkül nincs, ami elhasználódjon, azaz a legfőbb hibaforrás kiiktatásra került. 
A Roger Bionik sorompó test tetejébe épített LED világítással nincs többé szükség további kiegészítő villogókra. A karba szerelt LED fényjelzés pedig minden körülmény közt a megfelelő figyelemfelkeltő hatással bír, hogy a közlekedő biztosan észre vegye, meg kell állni. Egy Roger Bionik Brushless (szénkefe nélküli) sorompó került beépítésre 6m hosszú karral. Szuper intenzív (akár napi 4000 ciklus) felhasználásra lett kifejlesztve, ezért forgalmas parkolókba ajánljuk.  A sorompó beépített vezérléssel, rádióvevővel, 1 pár biztonsági fotocellával, 2 db távirányítóval, fényvisszaverő matricakészlettel, karral, mozgó kartámasszal került beépítésre.

A GATE Automatika technikus kollégái 1-1 nap alatt cserélték ki a két berendezést, a munkát helyszíni oktatással adták át a megrendelőnek. Amennyiben hasonló berendezésekre vagy automatizálásukra lenne szüksége, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!