Tűzgátló ajtó csere

tuzgatlo_ajto_csere_edited.png
Forgalmas hotelben tűzgátló ajtót cseréltünk

Megbízás jellege

NINZ Proget acél ajtóelemek

Ajánlott tűzvédelmi nyílászáró termék

Jelen esetben egy forgalmas hotelben bontottunk régi tűzgátló ajtót és új, NINZ Proget acél ajtóelemet telepítettünk a helyére. Miért pont a NINZ-re esett a választás? A GATE Automatika Szerviz 2018. tavaszától felvette termékpalettájára az olasz Ninz gyártó tűzgátló nyílászáró termékeit. A Ninz vállalat fontos része a tűzvédelmi ágazat, ahol a vonatkozó szabályok alapos ismerete mellett nagy hangsúlyt fektetnek a kínált termékek optimális ár-érték arányára. Termékeiket számos európai országban, valamint az EU-n kívül is szép számban forgalmazzák.

A Ninz folyamatos termékfejlesztéseken dolgozik szakértőivel a tűzvédelmi nyílászáró berendezések tökéletesítése érdekében. Palettájukon szerepelnek különböző típusú tűzgátló ajtók, tűzgátló kapuk, tűzgátló üvegajtók, portálok, üvegfalak, kiegészítők, pánik eszközök.

Ügyfelünknek ajánlott és az általa választott NINZ Proget acél ajtók vékonyfalcos kivitelben készültek, festett rugóval, állítható, csapágyazott pánttal, 1780x2040-es nyílásméretre. A tűzgátló ajtók EI60-as tűzgűtló értékkel rendelkeznek, valamint pánikzárral és pánikrúddal a belső oldalról (hogy a menekülés szabályainak megfeleljünk), kilinccsel a külső nyitás felől, ezen kívül 2db tartómágnessel, egyedi RAL színben.
A munka után természetesen a falat glettes vakolattal visszajavítottuk. Egy újabb helyszín (jelen esetben egy forgalmas Hotel), egy ajtó, és persze a GATE Automatika csapata. A tűzvédelem pedig kiemelten fontos terület! A megelőző tűzvédelem legfontosabb dolga a menekülési, mentési útvonalak tűz- és füstmentességének biztosítása. Alapos tervezésével, az észszerű biztonság kialakításával több érték (emberi élet, vagyon) menthető meg. A tűzvédelmi rendszer részét képező tűzgátló, füstgátló, illetve hőelvezető, füstelvezető nyílászárók rendszeres ellenőrzését rendelet szabályozza, a berendezések megfelelő működéséről a létesítmények üzemeltetőjének kell gondoskodnia. A telepítés, szerviz, karbantartás a GATE Automatika Szerviz feladata! Cégünk képzett szakemberei révén helyt tud állni a komoly szaktusát igénylő nyílászárók felülvizsgálatában, vagy azok cseréjében is. Legyen tűz vagy füstgátlás, ránk számíthat. A dokumentációk elkészítésétől a teljes felülvizsgálatig, a karbantartáson át, levesszük a gondot válláról, akár a teljes üzemeltetés terén is.
Hasonló beredezések igénye esetén vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal!

Kivitelezés

GATE Csoport
tagjai:
GATE_Teckentrup
Stertil
Sommer
Siemens
Ditec
GATE_Peneder
Novoferm
Minirol
MFZ Ovitor
Marantec
GATE_kling.jpg
inkema
Hormann
Efaflex
ecotor
GATE Dynaco
campisa
Butzbach
BMP
GATE_BFT
GATE_Autogard
Faac
albany
GATE_Teckentrup
Stertil
Sommer
Siemens
Ditec
GATE_Peneder
Novoferm
Minirol
MFZ Ovitor
Marantec
GATE_kling.jpg
inkema
Hormann
Efaflex
ecotor
GATE Dynaco
campisa
Butzbach
BMP
GATE_BFT
GATE_Autogard
Faac
albany

© 2015 Készítette: GATE Marketing

  • Facebook Clean
  • Google+ Clean