Tűzgátló ajtó telepítés

tuzgatlo_ajto_telepites.png

Megbízás jellege

Tűzgátló ajtó telepítése

Ajánlott tűzvédelmi nyílászáró termék

NINZ Proget acél ajtóelem

Kivitelezés

Mivel a tűzvédelem kiemelten fontos terület, külön figyelmet kell szentelnünk neki! A megelőző tűzvédelem legfontosabb dolga a menekülési, mentési útvonalak tűz- és füstmentességének biztosítása. Alapos tervezésével, észszerű biztonság kialakításával több érték (emberi élet, vagyon) menthető meg. A tűzvédelmi rendszer részét képező tűzgátló, füstgátló, illetve hőelvezető, füstelvezető nyílászárók rendszeres ellenőrzését rendelet szabályozza, a berendezések megfelelő működéséről a létesítmények üzemeltetőjének kell gondoskodnia. A telepítés, szerviz, karbantartás a GATE Automatika Szerviz feladata!

A GATE Csoport több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, mely által megismertük az összes fontos, megbízható márkát ezen a szakterületen. 
Partnerünknek jelen esetben a Ninz Proget ajtóelemet ajánlottuk. A Ninz több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik a tűzgátlás területén, folyamatos termékfejlesztéseken dolgozik szakértőivel a tűzvédelmi nyílászáró berendezések tökéletesítése érdekében. Palettájukon szerepelnek különböző típusú tűzgátló ajtók, tűzgátló kapuk, tűzgátló üvegajtók, portálok, üvegfalak, kiegészítők, pánik eszközök.
Esetünkben a Ninz Proget acél ajtóelemre volt szükség, vékonyfalcos kivitelben, rugós és állítható, csapágyazott pánttal, blokktokkal, EI60-as tűzállósággal, RAL7015-ös színben.
 
A tűzgátló ajtó tökéletesen működik. Azonban, hogy ezt megőrizzük, fontos a rendszeres karbantartás a használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából. Meggyőződésünk, hogy egy jó karbantartási terv tartalmazza azokat az információkat, amelyek segítenek megelőzni az eszközök és berendezések idő előtti tönkremenetelét, garantálják a folyamatos működést, minimalizálják a meghibásodás miatti állásidőt.

Amennyiben tűzgátló kaputechnikai termék telepítésén vagy karbantartásán gondolkodik, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!