top of page

Automata ajtó

Az automata ajtó külső és a belső terek hatékony elválasztására alkalmazható. Speciális szakértelmet igénylő, nagy igénybevételre tervezett eszköz.

Automata ajtó sokféle épület esetén kerül telepítésre, többnyire forgalmas helyszíneken, mint bevásárlóközpontok, egészségügyi intézmények, irodaházak. Több automatikatípust, valamint alumínium profilrendszert kínálunk, ezáltal a portálok kialakítását teljes mértékben az épületek stílusához, forgalmához lehet alakítani. Akár nagy forgalmú, nagy ajtónyitási sebességű helyről legyen szó (pl. üzletközpontok), akár olyan kis forgalmú helyről, mint otthoni, irodai alkalmazás, esetleg a bankokban, biztonságilag védett, illetve ahhoz hasonló területeken, ahol megerősített ajtókat alkalmaznak – a hatékony automata ajtó mindig megadja a megfelelő megoldást mindenféle gyalogos-átjáróforgalom problémára. A radarérzékelőkkel ellátott operátoroknak köszönhetően már több méterről érzékelik a bejárat felé közeledő személyt, ezáltal a gyors sebességű nyitásnak köszönhetően a nyílás teljesen szabad lesz. A véletlen rácsukást, illetve abból eredő baleseteket a biztonsági infraérzékelő, továbbá a nyomatékszabályozás (akadályérzékelés) előzi meg.


Áramszünet esetén az automata ajtó akkumulátoros egysége gondoskodik a zavartalan működésről, vagy a vésznyitásról. A mozgó és fix szárnyak minden elvárásnak eleget tesznek: biztosítják a hőszigetelést, a vagyonvédelmet, valamint megfelelnek a design és esztétikai elvárásoknak.

szerviz.jpg

Szerviz

Célunk a hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink szakszerű felmérés után, állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák

karbantartas.jpg

Karbantartás

A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző karbantartási szolgáltatásunkat, hiányában akár baleset is történhet.

telepites.jpg

Telepítés

Alapos helyszíni felméréssel, pontos ajánlattal telepítünk kaputechnikai berendezések szakszerű telepítése országosan, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal.

bottom of page