top of page

Nyílókapu

Többnyire lakossági környezetben használt berendezés, azonban kisebb nyílásokra megfelelő megoldások ipari helyszínen is.

A nyílókapu esetén az automatizálás különös figyelmet igényel, mivel a kapuk intenzív használata, valamint az időjárás okozta mechanikai változások nagy súrlódásnak tehetik ki. Tervezéskor fontos a kapuszárnyak szerkezeti különbségeit és lehetséges telepítési helyzeteket figyelembe venni.

A csak gépkocsi kihajtásra használt nyílókapu esetén egyszerűbb a feladat, mivel ilyenkor a súlyhatárok és rögzítés dönti el, hogy milyen motortípust érdemes telepíteni, használni. Személybejárós nyílókapu esetén olyan típusú vezérlőegységgel kell ellátni a motort, amely rendelkezik ilyen funkcióval is. 

Ipari környezetbe hatékonysága, strapabírása miatt a tolókapu, úszókapu berendezéseket ajánljuk, hiszen sokkal inkább arra a felhasználásra lettek kitalálva.

szerviz.jpg

Szerviz

Célunk a hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink szakszerű felmérés után, állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák

karbantartas.jpg

Karbantartás

A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző karbantartási szolgáltatásunkat, hiányában akár baleset is történhet.

telepites.jpg

Telepítés

Alapos helyszíni felméréssel, pontos ajánlattal telepítünk kaputechnikai berendezések szakszerű telepítése országosan, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal.

bottom of page