Kaputechnika

Automata ajtók

Automata ajtók

Automatikatípusaink és alumínium profilrendszereink által a portálok kialakítását teljes mértékben az épületek stílusához és forgalmához lehet alakítani.

Garázskapuk

Garázskapuk

A kapuautomatikák azok számára jelentenek ideális megoldást, akik komfortosabbá, biztonságosabbá szeretnék tenni otthonukat. Nyíló- és tolókapuk bő választékával várjuk!

Gyorskapuk

Gyorskapuk

Hő- és időmegtakarítás ipari csarnokoknál, raktáraknál, kereskedelmi létesítményeknél a bejárat automatizálásával. Zaj, huzat és por elleni védelem biztosítása.

Redőnykapuk

Redőnykapuk

Optimális megoldások az iparban és egyéb felhasználási területeken. Az egyszerű, robosztus, rugalmas szerkezet és a jól feltekercselhető kapulap széles felhasználási területet kínál. Mindegy, hogy külső vagy belső szerelésű kapu, a minimális oldalsó és a födém alatti helyigény miatt a Teckentrup redőnykapuk mindenféle helyi sajátossághoz igazodnak.

Parkolástechnika

Parkolástechnika

A parkolórendszerek fő feladata a folyamatos felügyelet nyújtotta biztonság, a bérlők számára garantált szabad parkolóhely kényeleme és a vendégek számára biztosított könnyebb, lehetőség szerint gyorsabb megközelíthetőség. Folyamatos karbantartással hosszú élettartamú berendezések. Adatmentések, kimutatások készítése is lehetséges.

Hő- és füstelvezető nyílászárók

Hő- és füstelvezető nyílászárók

Nagyobb csarnokok, tűzveszélyes helyszínek esetében biztosítják a füst elvezetését (kéményhatás) és a friss levegő utánpótlást a meneküléshez. Hibátlan működésüket és időszakos vizsgálatukat törvény írja elő, így partnereinknek különböző előnyökkel járó karbantartási szerződést ajánlunk.

GATE Kaputechnika – A GATE Automatika Szerviz a GATE Csoport tagjaként több mint 30 éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére kaputechnikai berendezések teljes körű telepítésében, szervizelésében, karbantartásában. Vállaljuk szekcionált kapuk, gyorskapuk, spirálkapuk, harmonika- hangárkapuk, automata forgóajtók, nyílóajtók, tolóajtók, nyílókapuk, tolókapuk, sorompók, beléptető rendszerek telepítését, szervizét, megelőző karbantartását, felújítását elektromos részektől a mechanikai meghibásodásokon át a kisebb szerkezeti sérülésig. Küldetésünk a telepített berendezések üzemképességének biztosítása, továbbá a meghibásodásból eredő állásidő minimalizálása.

Telepítés
A megfelelő kaputechnikai berendezés kiválasztása szakértelmet kíván. Ennek keretén belül szakembereink a helyszínt felmérve megkeresik, majd kiajánlják a területre beépíthető legmegfelelőbb eszközöket. A megrendelés után technikai csapatunk rövid idő alatt telepíti a kívánt berendezést, valamint a helyszíni kezelőket oktatásban részesíti a szakszerű működtetés érdekében.

Szerviz
A GATE Automatika Szerviz célja hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka annak, hogy szakembereink a lehető leghamarabb kiérjenek a helyszínre, a hibaelhárítás pedig azonnal megkezdődhessen. A kaputechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár 2 órán belül vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja. 24 órás ügyeleti rendszert tartunk fenn, hogy kiemelt partnereinket bármikor azonnal kiszolgálhassuk!

Karbantartás
A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző kaputechnikai karbantartási szolgáltatásunkat. Ipari létesítményekben számos kaputechnika terén használatos berendezés kerülhet telepítésre. A karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat állapotuk, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat is!

A GATE Automatika Szerviz saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerben követi végig és rögzíti a kaputechnikai javításokat a bejelentéstől egészen a munka lezárásáig. Ez megkönnyíti a helyszíni felmérést és lerövidíti a javítás folyamatát. Pontosan ezen ügyfélközpontú szemlélet miatt ragaszkodnak hozzánk régi ügyfeleink és választanak minket új partnereink.

Kaputechnikai munkáink, amikre büszkék vagyunk...

BMP gyorskapu, kézi rámpa, PVC szalagfüggöny telepítés
Tolókapu és sorompó telepítés
Szekcionált kapu EuroDoor
Gyorskapu telepítése
Mozgó TV fal
Mozgó falat telepítettünk TV eltakarása céljából
Kapumotor csere - MFZ szett
Kapumotor csere egy már meglévő szekcionált kapun
Úszókapu telepítés
BMP Dynamic Roll telepítés
Mutasson többet!
GATE Csoport
tagjai:
GATE_Teckentrup
Stertil
Sommer
Siemens
Ditec
GATE_Peneder
Novoferm
Minirol
MFZ Ovitor
Marantec
GATE_kling.jpg
inkema
Hormann
Efaflex
ecotor
GATE Dynaco
campisa
Butzbach
BMP
GATE_BFT
GATE_Autogard
Faac
albany
GATE_Teckentrup
Stertil
Sommer
Siemens
Ditec
GATE_Peneder
Novoferm
Minirol
MFZ Ovitor
Marantec
GATE_kling.jpg
inkema
Hormann
Efaflex
ecotor
GATE Dynaco
campisa
Butzbach
BMP
GATE_BFT
GATE_Autogard
Faac
albany

© 2015 Készítette: GATE Marketing

  • Facebook Clean
  • Google+ Clean