Kaputechnika

Automata ajtók

Automata ajtók

Automatikatípusaink és alumínium profilrendszereink által a portálok kialakítását teljes mértékben az épületek stílusához és forgalmához lehet alakítani.

Garázskapuk

Garázskapuk

A kapuautomatikák azok számára jelentenek ideális megoldást, akik komfortosabbá, biztonságosabbá szeretnék tenni otthonukat. Nyíló- és tolókapuk bő választékával várjuk!

Gyorskapuk

Gyorskapuk

Hő- és időmegtakarítás ipari csarnokoknál, raktáraknál, kereskedelmi létesítményeknél a bejárat automatizálásával. Zaj, huzat és por elleni védelem biztosítása.

Redőnykapuk

Redőnykapuk

Optimális megoldások az iparban és egyéb felhasználási területeken. Az egyszerű, robosztus, rugalmas szerkezet és a jól feltekercselhető kapulap széles felhasználási területet kínál. Mindegy, hogy külső vagy belső szerelésű kapu, a minimális oldalsó és a födém alatti helyigény miatt a Teckentrup redőnykapuk mindenféle helyi sajátossághoz igazodnak.

Parkolástechnika

Parkolástechnika

A parkolórendszerek fő feladata a folyamatos felügyelet nyújtotta biztonság, a bérlők számára garantált szabad parkolóhely kényeleme és a vendégek számára biztosított könnyebb, lehetőség szerint gyorsabb megközelíthetőség. Folyamatos karbantartással hosszú élettartamú berendezések. Adatmentések, kimutatások készítése is lehetséges.

Hő- és füstelvezető nyílászárók

Hő- és füstelvezető nyílászárók

Nagyobb csarnokok, tűzveszélyes helyszínek esetében biztosítják a füst elvezetését (kéményhatás) és a friss levegő utánpótlást a meneküléshez. Hibátlan működésüket és időszakos vizsgálatukat törvény írja elő, így partnereinknek különböző előnyökkel járó karbantartási szerződést ajánlunk.

GATE Kaputechnika – A GATE Automatika Szerviz a GATE Csoport tagjaként több mint 30 éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére kaputechnikai berendezések teljes körű telepítésében, szervizelésében, karbantartásában. Vállaljuk szekcionált kapuk, gyorskapuk, spirálkapuk, harmonika- hangárkapuk, automata forgóajtók, nyílóajtók, tolóajtók, nyílókapuk, tolókapuk, sorompók, beléptető rendszerek telepítését, szervizét, megelőző karbantartását, felújítását elektromos részektől a mechanikai meghibásodásokon át a kisebb szerkezeti sérülésig. Küldetésünk a telepített berendezések üzemképességének biztosítása, továbbá a meghibásodásból eredő állásidő minimalizálása.

Telepítés
A megfelelő kaputechnikai berendezés kiválasztása szakértelmet kíván. Ennek keretén belül szakembereink a helyszínt felmérve megkeresik, majd kiajánlják a területre beépíthető legmegfelelőbb eszközöket. A megrendelés után technikai csapatunk rövid idő alatt telepíti a kívánt berendezést, valamint a helyszíni kezelőket oktatásban részesíti a szakszerű működtetés érdekében.

Szerviz
A GATE Automatika Szerviz célja hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka annak, hogy szakembereink a lehető leghamarabb kiérjenek a helyszínre, a hibaelhárítás pedig azonnal megkezdődhessen. A kaputechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár 2 órán belül vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja. 24 órás ügyeleti rendszert tartunk fenn, hogy kiemelt partnereinket bármikor azonnal kiszolgálhassuk!

Karbantartás
A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző kaputechnikai karbantartási szolgáltatásunkat. Ipari létesítményekben számos kaputechnika terén használatos berendezés kerülhet telepítésre. A karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat állapotuk, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat is!

A GATE Automatika Szerviz saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerben követi végig és rögzíti a kaputechnikai javításokat a bejelentéstől egészen a munka lezárásáig. Ez megkönnyíti a helyszíni felmérést és lerövidíti a javítás folyamatát. Pontosan ezen ügyfélközpontú szemlélet miatt ragaszkodnak hozzánk régi ügyfeleink és választanak minket új partnereink.

Kaputechnikai munkáink, amikre büszkék vagyunk...