top of page
szekcionált kapu_bw.jpg

Szekcionált kapu

Kiváló hang- és hőszigetelést, korszerű vagyonvédelmet biztosító, egyedi méretben és sínvezetéssel gyártható kapuk. Masszív felépítésű, hosszú élettartamú, könnyen kezelhető berendezések, amelyek hatékonyabbá és biztonságosabbá teszik a logisztikai területeket.

A technika fejlődésével mindennapi életünk sok területen egyszerűbbé, kényelmesebbé vált. Többnyire manapság szekcionált kapukat használunk, melyeket a legkülönfélébb kivitelekben gyárthatók.

A működtetés sokféle módon lehetséges; a legelterjedtebb a rádiótávirányítás, de nyitható a szekcionált kapu kulcsos kapcsolóval, kódtasztatúrával, kaputelefonról vagy akár teljesen automatikusan, hurokérzékelő jeléről is. Ezen kapuk ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátott, hőszigetelt kapuk lehetnek.

Az automata szekcionált kapu felfelé függőlegesen nyílik, ezáltal nagyobb teret biztosít bel- és kültéren egyaránt. A beépítendő nyílás méretétől és formájától függetlenül beépíthető berendezés. Elegáns megoldás mindenféle homlokzathoz. A gyors gyártás, valamint telepítés, egyedi igényekre szabás, valamint a helytakarékosság mind-mind a szekcionált kapu mellett szólnak.

szerviz.jpg

Szerviz

Célunk a hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink szakszerű felmérés után, állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák

karbantartas.jpg

Karbantartás

A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző karbantartási szolgáltatásunkat, hiányában akár baleset is történhet.

telepites.jpg

Telepítés

Alapos helyszíni felméréssel, pontos ajánlattal telepítünk kaputechnikai berendezések szakszerű telepítése országosan, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal.

bottom of page