top of page

A

GATE

story

Már több mint 30 éve...

GATE Csoport

Ezen időpontig telepített eszközök immár igényelték a karbantartást, így az új szemlélet az üzemeltetés lett, melynek köszönhetően a GATE Csoport cégei elsőként, valamint a mai napig egyedülállóként, országosan, márkafüggetlenül szervizelik a vállalkozások teljes kaputechnikai, rakodástechnikai, tűzvédelmi berendezéseit.

30 éve dinamikusan fejlődő cégünk fő profilja kapu- és rakodástechnikai berendezések márkafüggetlen telepítése, karbantartása és szervize országszerte.

Az elmúlt 30 év során lehetőségünk n​yílt megismerni a kaputechnikai piac minden szegmensét. Megtanultuk, miként kezeljünk újabbnál újabb kihívásokat, melyek az ipar igényeit kielégítő kaputechnikai, rakodástechnikai és tűzvédelmi termékek megjelenésével számos feladatot állítottak elénk.


A piacon fellelhető minden olyan kaputechnikai terméket, valamint márkát telepítettünk, melyek megbízhatóak. Telepítési munkái során a GATE Szerviz elegendő tapasztalatot szerzett egy új irány megcélzásához.

GATE_csoport.png
Adminisztratív csapatunk

Több mint 30 éves múlttal rendelkező anyacégünk széles körű szolgáltatást nyújt ügyfelei részére országos lefedettséggel, markafüggetlen képviseletet biztosítva.

A GATE Automatika ipari felhasználók, csarnokok, automatizált megoldások kaputechnikai szakértője, vállalja automata ajtók, garázskapuk, toló- és nyílókapuk, gyorskapuk, redőnykapuk, sorompók és rakodástechnikai berendezések telepítését, karbantartását és szervizelését. 

 

A független márkaképviseletet és szervizt Ügyfeleink elégedettségének érdekében rendszeresen bővítjük, hogy az üzembiztos működést éjjel-nappal biztosítani tudjuk. 

Csapatunk folyamatos fejlődést továbbképzésekkel és tréningekkel biztosítjuk.

 

Fontosnak tartjuk a megfelelő technikai hátteret is, így hamarosan technikusaink táblagépekkel dokumentálják az adott helyszínen végzett munkájukat, saját fejlesztésű számítógépes programban.

 

A GATE Automatika csapata várja érdeklődését és maximális szakmai tudást nyújtva készségesen segíti Önt a megfelelő berendezés kiválasztásában, megtervezésében, beépítésében és karbantartásában.

Technikus csapatunk
Események