top of page

Spirálkapu

A spirálkapu az egyszerű ponyvás gyorskapuk gyorsaságával rendelkezik, emellett a belső terek vagyon- és hővédelmét is megoldja.

A spirálkapu különösen intenzív használatra ajánlott. Ezen nyílászáró IP67 besorolású, törésálló berendezés, mely három fázisú aszinkron elektromos motorral és fékkel biztosítja a gyors, hatékony munkát. A spirálkapu hőszigetelt panelekből áll, ezek vertikálisan gördülnek fel a spirálba, a beépített magas sűrűségű polyethilen pedig segít a gördülékeny, halk, gyors mozgásban.


A merev, 42 mm-es vastagságú, acél, vagy dupla falú alumínium  panelek belseje poliészter szigetelőhabot tartalmaz a megfelelő hőátadás érdekében. A panelek külső része választható RAL színre festhető.


Opcionálisan választhatóak átlátszó, dupla akril "ablakok" vagy légáramló részek, melyek 25% légáramlást biztosítanak.
A spirálkapu panelei mechanikus tervezésüknek köszönhetően magas, 4-es fokozatú szélellenállást biztosítanak.
Digitális enkóder biztosítja a megfelelő sebességet.


A spirálkapu EN12341-1 szabvány szerint működik.

szerviz.jpg

Szerviz

Célunk a hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink szakszerű felmérés után, állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák

karbantartas.jpg

Karbantartás

A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző karbantartási szolgáltatásunkat, hiányában akár baleset is történhet.

telepites.jpg

Telepítés

Alapos helyszíni felméréssel, pontos ajánlattal telepítünk kaputechnikai berendezések szakszerű telepítése országosan, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal.

bottom of page