top of page
kaputomites.jpg

Kerékterelő

A kerékterelő a dokkoló házak előtti területen a talajhoz rögzítve a jármű biztonságosabb és pontosabb pozícionálásához szükséges.

A kerékterelő a rakodástechnika területének rendkívül hasznos berendezése. A dokkoló ház felé közeledő jármű biztonságosabb, pontosabb pozícionálását teszi lehetővé mechanikusan vagy automata módon. A fejlettebb, automata rendszerek könnyen kezelhetők, gyakorlatilag hibamentesek. Beépített kerékvezérlővel rendelkeznek, amely biztosítja, hogy a jármű mindig a rakodótér közepén legyen. Ezen kerékterelő rendszerek kevés mozgó alkatrészt tartalmaznak, ezért meghibásodásuk ritka.

szerviz.jpg

Szerviz

Célunk a hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink szakszerű felmérés után, állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák

karbantartas.jpg

Karbantartás

A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző karbantartási szolgáltatásunkat, hiányában akár baleset is történhet.

telepites.jpg

Telepítés

Alapos helyszíni felméréssel, pontos ajánlattal telepítünk kaputechnikai berendezések szakszerű telepítése országosan, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal.

bottom of page