top of page
kapu_karbantartas.png

RENDSZERES KARBANTARTÁS

ESETÉN GARANTÁLHATÓ

A BIZTONSÁGOS

MŰKÖDÉS

KÉRJEN ESZKÖZEIRE SZABOTT KARBANTARTÁSI
AJÁNLATOT!

KAPU KARBANTARTÁS

több mint 30 éve, márkafüggetlenül, országszerte

A GATE Csoport, elsőként és a mai napig egyedülálló módon országosan és márkafüggetlenül foglalkozik kaputechnikai, rakodástechnikai termékek telepítésével, szervizelésével. Cégünk ellátja több kiemelt létesítmény (repülőtér, állami intézmények, gyárak, logisztikai központok) területén az automatizált berendezések karbantartási feladatait és biztosítja ügyeleti rendszerű hibaelhárítását.

Az azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás, felszerelt eszközparkunk, valamint összeszokott csapatunk biztosítják töretlen sikerünket.

Csapatunk számos olyan régi szakemberrel büszkélkedhet, akik ismerik a kaputechnika összes fortélyát. A képen látható kollégáink több mint 100 év tapasztalattal rendelkeznek, mivel több mint 25 éve dolgoznak már velünk.

GATE karbantartás

KAPUTECHNIKAI ÉS RAKODÁSTECHNIKAI

TERMÉKEK

kapu_karbantartas.jpg

Miért fontos a kapu karbantartás?

Célunk, hogy a berendezések maximális élettartamának biztosítása mellett minimalizáljuk a meghibásodások okozta állásidőt. Ahogy az ábra is mutatja idővel a növekvő meghibásodásra fel kell készülni, amit csak a megelőző karbantartással lehet csökkenteni. Az időben észrevett hiba javítása jellemzően kevesebb költségbe is kerül.

bathtubcurve_smallcapitals.jpg

KAPCSOLATFELVÉTEL

Vegye fel velünk a kapcsolatot, töltsön ki egy kérdőívet, majd egy alapos konzultáció után kollégáink előre megbeszélt időben a helyszínre vonulnak a készülék/ek alapos szakmai felmérése érdekében.

SZAKMAI FELMÉRÉS

Részletes felmérés során ellenőrizzük a telepített eszközök állapotát. Szakembereink jelentést írnak a vizsgálatról, figyelembe véve a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat.

MEGÁLLAPODÁS

Karbantartási partnerszerződéseink teljesen rugalmasak, így biztosan minden igényükre tudunk megfelelő megoldást találni. A karbantartási ajánlat elfogadása után a GATE következik!

KARBANTARTÁS

Jelezzük, ha aktuálissá válik a karbantartás, figyelmeztetjük, ha változnak a törvényi előírások. Előre egyeztetett időpontban technikus szakembereink a helyszínre vonulnak és elvégzik az esedékes karbantartást. 

Tipikus hibák, melyek rendszeres karbantartás esetén nagyon ritkán fordulnak elő

Karbantartási szerződésünk előnyei

Kedvezményes

kiszállási és munkadíj

Garantált

reagálási idő

Térítésmentes

felmérés

Szakmai

tanácsadás

Üzembentartói

oktatás

Miert a GATE
GATE_flotta.jpg

GATE FLOTTA

Saját tulajdonú flottánk felszerelt GPS nyomkövetéssel, valamint az azonnali hibaelhárításhoz szükséges alapvető alkatrészekkel.

computercrm.jpg

SAJÁT CRM RENDSZER

Cégünk saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerében követi és rögzíti a munkákat a legelső felméréstől, az ütemezett karbantartáson vagy esetleges javításon át egészen a feladatok lezárásáig.

GATE_raktar_1.jpg

KÖZEL 1000 M²-ES RAKTÁR

Több száz kaputechnikai terméket raktározunk a gyors hibaelhárítások érdekében. Serény raktáros csapatunk folyamatosan készen áll a legújabb megrendelések beszerzésére.

GATE_oktatas.heic

SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉSEK

Rendszeres továbbképzésekkel biztosítjuk az állandóan friss szakmai tudást. Speciális oktatóműhelyeinkben végzett gyakorlatokon sajátítják el technikus kollégáink a legújabb ismereteket.

Miért érdemes velünk együttműködni?

Egyénre szabott karbantartási csomagokat ajánlunk, hogy szolgáltatásunk legjobban illeszkedhessen Partnereink igényeihez.

Meggyőződésünk, hogy megfelelő karbantartási politikával megvédi eszközeit a gyorsabb tönkremeneteltől, garantálja a folyamatos működésüket, minimalizálja a meghibásodás miatti állásidőt, illetve esetlegesen előforduló baleseteknél is jogi védelmet nyújthat. A rendszeres karbantartás során megelőzhető a mechanikus, valamint elektromos hibák kialakulása, elkerülhetők  kopásokból eredő problémák.

Kérjen karbantartási ajánlatot!
KAPUTECHNIKA
RAKODÁSTECHNIKA

Köszönjük megkeresését, kollégánk hamarosan felkeresi!

Karbantartasi ajanlat
bottom of page