top of page
ollos-emeloasztal.jpg

Ollós emelőasztal

Ollós emelőasztal segítségével nagy biztonsággal, hatékonysággal megoldott rakodás közben az áruk emelése, süllyesztése. 

Logisztikai központokban minden esetben megoldandó probléma rakodóállások esetében a különböző méretű és magasságú tehergépjárművek fogadása. Ezért a gyártók igyekeznek különböző méretű és funkciójú ollós emelőasztalt, azaz rámpa és rámpakiegyenelítő eszközöket előállítani, melyek egyéni igények szerint is gyárthatók.

Ollós emelőasztalokkal, azaz rámpákkal nagy biztonsággal megoldott az áruk emelése és süllyesztése. A berendezések gyártásakor fontos szempont a kívánt teljesítmény biztosítása és az elvárt felszereltség. Egy vagy több ollót is tartalmazhat a szerkezet annak függvényében, hogy mekkora a felület hossza és milyenek munkakörülmények.

szerviz.jpg

Szerviz

Célunk a hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink szakszerű felmérés után, állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák

karbantartas.jpg

Karbantartás

A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző karbantartási szolgáltatásunkat, hiányában akár baleset is történhet.

telepites.jpg

Telepítés

Alapos helyszíni felméréssel, pontos ajánlattal telepítünk kaputechnikai berendezések szakszerű telepítése országosan, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal.

bottom of page