top of page

RAKODÁSTECHNIKA

GATE Rakodástechnika – A GATE Automatika

A rakodástechnika szerepe összekötni a külső, valamint belső logisztikai területeket. A szakszerűen, megfelelően tervezett, valamint kivitelezett eszközök a rakodástechnika területéről biztosítják a rakomány hatékony, gyors mozgatását a fuvarozó eszköztől a raktártérig. Hosszú távon csak precízen szervizelt berendezések garantálják a zökkenőmentes logisztikát. A rendszerek elvárt élettartam alatti kifogástalan működésének alapja a folyamatos karbantartás, hirtelen fellépő probléma esetén a gyors, továbbá professzionális hibaelhárítás. A GATE Automatika Szerviz a GATE Csoport tagjaként több mint 30 éves szerviz tapasztalattal ajánlja a rakodástechnika területén megtalálható termékek telepítését, szervizét, karbantartását.

Ha fontos szempont a gyors rakodás, mely közben óvni akarja a rakományt, valamint a személyeket a különböző időjárási hatásokól, emellett figyel az energiatakarékosságra, akkor a karbantartások alkalmával is várjon el magas szakmai színvonalat. Rakodástechnikai berendezések karbantartásában, szervizelésében szerzett több mint 30 éves tapasztalatunk a biztosítéka annak, hogy az ollós emelőasztalok, rámpakiegyenlítők, dokkoló aknák/házak, kaputömítések, járműrögzítők és kerékékek működése során fellépő bármilyen hibát gond nélkül elhárítanak kollégáink. Ügyeleti rendszerünk garantálja, hogy szakembereink az adott körülmények között a legrövidebb időn belül megkezdik a probléma elemzését és a hiba kijavítását a rakodástechnika területről származó berendezések kapcsán.

Applying Oil to Chain of Garage Door

Karbantartás!

Karbantartás nélkül a kaputechnikai  berendezések állapota gyorsabban romolhat.
A karbantartás rendkívül fontos!

Kérjen ajánlatot! >

Kaputechnikai munkáink

Telepítés

A megfelelő rakodástechnikai berendezés kiválasztása szakértelmet kíván. Ennek keretén belül a GATE Automatika Szerviz szakemberei a helyszínt felmérve megkeresik, majd kiajánlják a területre beépíthető legmegfelelőbb eszközöket. A megrendelés után technikai csapatunk rövid idő alatt telepíti a kívánt berendezést, valamint a helyszíni kezelőket oktatásban részesíti a szakszerű működtetés érdekében.

Szerviz

A GATE Automatika Szerviz célja hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka szakembereink gyors helyszíni kiszállásának, a hibaelhárítás azonnali megkezdésének. A rakodástechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár 2 órán belül vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja.

Karbantartás

A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző rakodástechnikai karbantartási szolgáltatásunkat. Amennyiben fontos szempont a gyors rakodás, a rakomány- valamint személyek biztonsága, emellett figyel az energiatakarékosságra is, akkor a karbantartások alkalmával is várjon el magas szakmai színvonalat. Rakodástechnikai berendezések karbantartásában szerzett majd’ 30 éves tapasztalatunk a biztosítéka a precíz hibaelhárításnak. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák.
Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott rakodástechnikai szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát, továbbá a vonatkozó jogszabályokat is!

bottom of page