Rakodástechnika

Rakodástechnikai berendezések telepítése, karbantartása és szervize Magyarország egész területén.

A GATE Automatika a Loading Systems magyarországi kizárólagos képviselete.

Rakodólapok

Rakodólapok

A Miniramp 105 egy kis méretű mechanikai rakodólap mechanikus szintezővel. A Miniramp-et akkor használhatjuk, amikor a gépjármű és a dokkoló magassága között nagyon csekély különbség van.

Rámpakiegyenlítő

Rámpakiegyenlítő

A rakodóállomás és a dokkoló jármű közti magasság és távolság áthidalására a Loading Systems létrehozta és forgalmazza a Poweramp® rámpakiegyenlítőket. A Poweramp® rámpakiegyenlítő családban egyaránt megtalálható hidraulikus és mechanikus változat, billenő- vagy előtolásos nyelvvel. A Poweramp® rámpakiegyenlítők széles mérettartományban és terhelhetőségi értékekkel, valamint különböző beépítési lehetőséggel készülnek. Ez utóbbinak köszönhetően a beépítési költségek nagyban redukálhatók.

Kaputömítések

Kaputömítések

A raktárépület dokkolónyílásai és a tehergépkocsik méretbeli eltéréseinek megfelelő kiegyenlítésére a Loading Systems létrehozta és forgalmazza a Powershelter® kaputömítéseket. Powershelter® kaputömítés alkalmazásával az épületen belüli klímaváltozás csökkenthető, s ez a tárolt áruk szempontjából fontos tényező lehet. A kaputömítés védelmet nyújt az alkalmazottaknak a huzat és az extrém hőmérsékletváltozás ellen is. A Powershelter beépítésével csökkenthető a raktárház energiafogyasztása is.

Járműrögzítők

Járműrögzítők

A Powerlock 501 elektro hidraulikus járműrögzítők audióvizuális jelzőrendszerrel rendelkeznek, melyeket az épület belső és külső homlokzatára rögzítve segítséget nyújtanak a járműnek a helyes dokkoláshoz.

Ipari kapuk

Ipari kapuk

A Loading Systems létrehozta és forgalmazza a Powerdoor® egy ipari szekcionált kaput, amely tetszőleges ipari környezetben telepíthető a sínvezetések széles skálájának és a működtetési lehetőségeknek köszönhetően. A Powerdoor® jellemzői: magas minőség, biztonság, hang- és hőszigetelés, funkcionalitás, valamint egyszerű kezelhetőség.

Ollós emelők

Ollós emelők

Az alábbiakban letölthető termékleírás és szerelési útmutató a Loading Systems által gyártott Powerlift® 740 típusú emelőasztalról szóló információkat ismerteti. Az információk a Powerlift® 740 alkalmazási lehetőségeit, a szabványos jellemzőket és a lehetséges opciókat tartalmazza. A jellemzők és opciók működési leírásán túl ez a kézikönyv az érdeklődésre alkalmas egyéb pontokat és technikai adatokat is tartalmaz.

Kiegészítők

Kiegészítők

Kiegészítőinkről hamarosan feltöltjük a tartalmat.

Dokkoló akna, dokkoló ház

Dokkoló akna, dokkoló ház

A GATE Automatika és a BVM ÉPELEM Kft. által közösen fejlesztett, előre gyártott monolit aknát ajánljuk rámpakiegyenlítőkhöz.

GATE Rakodástechnika – A GATE Automatika Szerviz a GATE Csoport tagjaként több mint 30 éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére rakodástechikai berendezések teljes körű telepítésében, szervizelésében, karbantartásában. Vállaljuk járműrögzítők, kerékékek, ollós emelőasztalok, rámpakiegyenlítők, dokkoló aknák, dokkoló házak, kaputömítések telepítését, szervizét, megelőző karbantartását, felújítását elektromos részektől a mechanikai meghibásodásokon át a kisebb szerkezeti sérülésig.

 

A rakodástechnika összeköti a külső, valamint belső logisztikai területeket. A megfelelően tervezett, szakszerűen kivitelezett berendezések a rakodástechnika területéről biztosítják az áruk hatékony, gyors mozgatását a fuvarozó eszköztől a raktártérig. Hosszú távon csak precízen szervizelt eszközök garantálják a zökkenőmentes logisztikát. A rendszerek elvárt élettartam alatti kifogástalan működésének alapja a folyamatos karbantartás, hirtelen fellépő probléma esetén a gyors, továbbá professzionális hibaelhárítás.

 

Telepítés
A megfelelő rakodástechnikai berendezés kiválasztása szakértelmet kíván. Ennek keretén belül a GATE Automatika Szerviz szakemberei a helyszínt felmérve megkeresik, majd kiajánlják a területre beépíthető legmegfelelőbb eszközöket. A megrendelés után technikai csapatunk rövid idő alatt telepíti a kívánt berendezést, valamint a helyszíni kezelőket oktatásban részesíti a szakszerű működtetés érdekében.

 

Szerviz
A GATE Automatika Szerviz célja hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka szakembereink gyors helyszíni kiszállásának, a hibaelhárítás azonnali megkezdésének. A rakodástechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár 2 órán belül vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja.

 

Karbantartás
A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző rakodástechnikai karbantartási szolgáltatásunkat. Amennyiben fontos szempont a gyors rakodás, a rakomány- valamint személyek biztonsága, emellett figyel az energiatakarékosságra is, akkor a karbantartások alkalmával is várjon el magas szakmai színvonalat. Rakodástechnikai berendezések karbantartásában szerzett majd’ 30 éves tapasztalatunk a biztosítéka a precíz hibaelhárításnak. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák.
Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott rakodástechnikai szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát, továbbá a vonatkozó jogszabályokat is!

 

A GATE Automatika Szerviz saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerben követi végig és rögzíti a rakodástechnikai javításokat a bejelentéstől egészen a munka lezárásáig. Ez megkönnyíti a helyszíni felmérést és lerövidíti a javítás folyamatát. Pontosan ezen ügyfélközpontú szemlélet miatt ragaszkodnak hozzánk régi ügyfeleink és választanak minket új partnereink.

Rakodástechnikai munkáink, amikre büszkék vagyunk...