Rakodástechnika

Rakodástechnikai berendezések telepítése, karbantartása és szervize Magyarország egész területén.

A GATE Automatika a Loading Systems magyarországi kizárólagos képviselete.

GATE Rakodástechnika – A GATE Automatika Szerviz a GATE Csoport tagjaként több mint 30 éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére rakodástechikai berendezések teljes körű telepítésében, szervizelésében, karbantartásában. Vállaljuk járműrögzítők, kerékékek, ollós emelőasztalok, rámpakiegyenlítők, dokkoló aknák, dokkoló házak, kaputömítések telepítését, szervizét, megelőző karbantartását, felújítását elektromos részektől a mechanikai meghibásodásokon át a kisebb szerkezeti sérülésig.

 

A rakodástechnika összeköti a külső, valamint belső logisztikai területeket. A megfelelően tervezett, szakszerűen kivitelezett berendezések a rakodástechnika területéről biztosítják az áruk hatékony, gyors mozgatását a fuvarozó eszköztől a raktártérig. Hosszú távon csak precízen szervizelt eszközök garantálják a zökkenőmentes logisztikát. A rendszerek elvárt élettartam alatti kifogástalan működésének alapja a folyamatos karbantartás, hirtelen fellépő probléma esetén a gyors, továbbá professzionális hibaelhárítás.

 

Telepítés
A megfelelő rakodástechnikai berendezés kiválasztása szakértelmet kíván. Ennek keretén belül a GATE Automatika Szerviz szakemberei a helyszínt felmérve megkeresik, majd kiajánlják a területre beépíthető legmegfelelőbb eszközöket. A megrendelés után technikai csapatunk rövid idő alatt telepíti a kívánt berendezést, valamint a helyszíni kezelőket oktatásban részesíti a szakszerű működtetés érdekében.

 

Szerviz
A GATE Automatika Szerviz célja hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka szakembereink gyors helyszíni kiszállásának, a hibaelhárítás azonnali megkezdésének. A rakodástechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár 2 órán belül vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja.

 

Karbantartás
A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző rakodástechnikai karbantartási szolgáltatásunkat. Amennyiben fontos szempont a gyors rakodás, a rakomány- valamint személyek biztonsága, emellett figyel az energiatakarékosságra is, akkor a karbantartások alkalmával is várjon el magas szakmai színvonalat. Rakodástechnikai berendezések karbantartásában szerzett majd’ 30 éves tapasztalatunk a biztosítéka a precíz hibaelhárításnak. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák.
Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott rakodástechnikai szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát, továbbá a vonatkozó jogszabályokat is!

 

A GATE Automatika Szerviz saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerben követi végig és rögzíti a rakodástechnikai javításokat a bejelentéstől egészen a munka lezárásáig. Ez megkönnyíti a helyszíni felmérést és lerövidíti a javítás folyamatát. Pontosan ezen ügyfélközpontú szemlélet miatt ragaszkodnak hozzánk régi ügyfeleink és választanak minket új partnereink.

Rakodástechnikai munkáink, amikre büszkék vagyunk...

Kaputömítés telepítés
Inkema kaputömítést telepítettünk
Dokkoló ponyva telepítés
Rakodóállás telepítése
Emelőhátfal telepítés
Dautel DL 1000 emelőhátfal telepítés
Mutasson többet!
GATE Csoport
tagjai:
GATE_Teckentrup
Stertil
Sommer
Siemens
Ditec
GATE_Peneder
Novoferm
Minirol
MFZ Ovitor
Marantec
GATE_kling.jpg
inkema
Hormann
Efaflex
ecotor
GATE Dynaco
campisa
Butzbach
BMP
GATE_BFT
GATE_Autogard
Faac
albany
GATE_Teckentrup
Stertil
Sommer
Siemens
Ditec
GATE_Peneder
Novoferm
Minirol
MFZ Ovitor
Marantec
GATE_kling.jpg
inkema
Hormann
Efaflex
ecotor
GATE Dynaco
campisa
Butzbach
BMP
GATE_BFT
GATE_Autogard
Faac
albany

© 2015 Készítette: GATE Marketing

  • Facebook Clean
  • Google+ Clean