top of page
  • Szerző képegatecsoport

Inkema rámpa

Európa kapujából Európa szívébe. A spanyol Inkema kiváló minőségű rámpáját telepítettük kis hazánk egyik ipari parkjába. A rakodástechnika területén igen fontos a megbízható termékek telepítése a megfelelő működés érdekében, ezért a GATE Csoport 30 éves tapasztalata alapján a legmegbízhatóbb termékeket ajánljuk.

Inkema rámpa telepítés

Hogy miért pont Inkema?

A GATE Automatikánál több éve forgalmazzuk, telepítjük, szervizeljük a spanyol Inkema berendezéseit, melyek rendkívül megbízhatóak, jól telepíthetők. A barcelonai telephelyű cég több mint 35 éve foglalkozik rakodóállások, ollós emelőasztalok, rámpák, ipari ajtók, valamint egyéb rakodástechnikai berendezések tervezésével, gyártásával. Precíz, robosztus, biztonságos termékeik minden EU szabványnak megfelelnek, áraik megfizethetőek, emellett tökéletes teljesítményűek, strapabíróak. A rakodástechnika terén profi Inkema saját bevallása szerint sikere az innováció, hiszen folyamatosan új termékeket tervez, a meglévőket továbbfejleszti, valamint gyárt a több mint 10 000m2-es telephelyén. Némely gyártók - mint tudjuk - , a teljes garancia hiányában gyártják termékeiket a költségkímélés érdekében, előszeretettel spórolnak a biztonsági rendszereken, vagy nem megfelelő, gyenge minőségű alapanyagokból gyártanak. Inkema ennek tudatában a lehető legbiztonságosabb, legjobb minőségű alapanyagokból készült, teljes garanciával ellátott termékeit kínálja a piacon.

Megbízónk egy, a GATE által 15 ével ezelőtt munkába állított Loading rámpa cseréjét rendelte meg, ezáltal a jól szolgált rámpa végre „nyugdíjba vonulhatott”. Megtette mit meg kellett, de a jelenlegi gyártás kapacitás mellett nagyobb teherhordóra volt szüksége a megrendelőnek. Kiváló (spanyolul is perfektűl beszélő) kollégánk révén cégünk nemzetközi vizeken is evez a beszállítók és gyártók terén, így könnyebb a kommunikáció a megbízható Inkema céggel.

A hidraulikus rámpája mely speciális igényekre lett kialakítva. Összesen 10t teherbírású eszköz egyedi mértben készült, ezért megoldható volt, hogy a régi fogadókeretbe építhessük be. Megerősített acél vázszerkezetre épül fel az amúgy önhordó szerkezet. A cég megfizethető áron kínál minőséget és megbízhatóságot.

Így végül Inkema és GATE karöltve ismét bizonyította sokszínűségét a rakodástechnika rohamosan fejlődő világában. Amennyiben rakodástechnikai berendezés telepítésével kapcsolatban lenne kérdése, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a GATE Automatika munkatársaival!

bottom of page