top of page
Szerző képegatecsoport

Inkema gyárlátogatás

Több mint 30 év szakmai tapasztalattal a megbízható, jól telepíthető, szervizelhető, illetve karbantartható kaputechnikai, rakodástechnikai eszközök felkutatását fontos, alapvető feladatnak tartjuk. Ugyanis a gyors szállítás, folyamatos alkatrészellátás jelentősen megkönnyíti a mi munkánkat is, ezáltal, valamint képzett technikai csapatunknak köszönhetően elégedett partnerekkel lehetünk gazdagabbak.

Inkema rakodástechnika

A GATE Automatika Szerviz és GATE Szerviz munkatársai januárban a spanyol Inkema kaputechnikai, rakodástechnikai termékeket gyártó partnerünknél jártak. Több éve forgalmazzuk, telepítjük, szervizeljük berendezéseiket, melyek rendkívül megbízhatóak, jól telepíthetők. A barcelonai telephelyű cég több mint 35 éve foglalkozik rakodóállások, ollós emelőasztalok, rámpák, ipari ajtók, valamint egyéb rakodástechnikai berendezések tervezésével, gyártásával. Precíz, robosztus, biztonságos termékeik minden EU szabványnak megfelelnek, áraik megfizethetőek, emellett tökéletes teljesítményűek, strapabíróak. Az Inkema saját bevallása szerint sikere az innováció, hiszen folyamatosan új termékeket tervez, a meglévőket továbbfejleszti, valamint gyárt a több mint 10 000m2-es telephelyén. Némely gyártók - mint tudjuk - , a teljes garancia hiányában gyártják termékeiket a költségkímélés érdekében, előszeretettel spórolnak a biztonsági rendszereken, vagy nem megfelelő, gyenge minőségű alapanyagokból gyártanak. Az Inkema ennek tudatában a lehető legbiztonságosabb, legjobb minőségű alapanyagokból készült, teljes garanciával ellátott termékeit kínálja a piacon.

A fentiek, továbbá saját Inkema tapasztalataink miatt döntöttünk úgy, hogy szorosabbra fűzzük a kapcsolatot a gyárral. Látogatásuk során a GATE munkatársai megtekintették a gyártó- és tesztüzemet, valamint újra megismerkedtek az alábbi Inkema termékekkel: - Dokkolók: a gyorsaság, funkcionalitás, biztonság tökéletes kombinációi - Dokkoló házak: a legjobb megoldások a raktárak külső homlokzatához - Emelő hátfalak: praktikusak, könnyűek - Ollós emelőasztalok: minden rakodó-, emelőszerkezet követelményeinek megfelelnek - Ipari ajtók: biztonságosak, modulárisak, adaptívak - Dokkoló ponyvák: flexibilitás, energia megtartás jellemzi őket

Különösen érdekesnek, illetve hasznosnak találták azt a kitolónyelves rámpát, mely három részből álló kitolónyelve révén lehetővé teszi különböző platójú teherautók le- és felrakodását. Ez igen praktikussá teszi a rakodást.

Hamarosan www.rakodastechnika.hu oldalunkon is bemutatjuk a spanyol Inkema termékeket. Amennyiben bármilyen kérdése lenne Inkema termékekkel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot a GATE Automatika Szerviz munkatársaival, akik készségesen válaszolnak.

bottom of page