top of page

Redőnykapu

A redőnykapu eleget tesz az ipari, tartós üzem elvárásainak, emellett nagy előnye a minimális helyigény.

A redőnykapu optimális megoldás az iparban, illetve egyéb felhasználási területeken. Egyszerű, robosztus, rugalmas szerkezet, a jól feltekercselhető kapulap pedig széles felhasználási területet kínál. Mindegy, hogy külső vagy belső szerelésű a nyílászáró, a minimális oldalsó, valamint a födém alatti helyigény miatt a Teckentrup redőnykapu mindenféle helyi sajátossághoz igazodik.

A gyorsmozgású redőnykapu ipari tartós üzemre lett kialakítva. A kiváló anyagminőség, a biztonsági kialakítások garantálják a zavartalan forgalmat. A kapu gyors nyitása-zárása, valamint a szigetelt lamellák a csarnokban tartják a meleget, ezáltal energiát takarítanak meg. Üvegezése egy világos és kellemes munkakörnyezetet teremt.

A redőnykapu nagy teljesítményű meghajtással rendelkezik, 100%-os bekapcsolási időtartammal.
Frekvenciaváltós vezérlés működteti, finomindítással, finomleállással. Kíméli az anyagot, ezáltal garantálja a kapu hosszú élettartamát.
Integrált fénysorompó, illetve élvédelem miatt rendkívül biztonságos.

szerviz.jpg

Szerviz

Célunk a hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink szakszerű felmérés után, állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák

karbantartas.jpg

Karbantartás

A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző karbantartási szolgáltatásunkat, hiányában akár baleset is történhet.

telepites.jpg

Telepítés

Alapos helyszíni felméréssel, pontos ajánlattal telepítünk kaputechnikai berendezések szakszerű telepítése országosan, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal.

bottom of page