top of page
  • Szerző képegatecsoport

BMP Dynamicroll Frigo2 gyorskapu telepítése


BMP Dynamicroll Frigo gyorskapu

Mi más hírrel szolgálhatnánk december elején, mint egy BMP Frigo Dynamicroll ipari gyorskapu telepítésével, mely a hideg kint tartása helyett az alacsony hőmérséklet megtartásában jeleskedik.

Korábbi bejegyzésünkben írtunk már a BMP gyorskapu termékeinek előnyeiről, most felidézzük újra:

Cégünk 2017. májusa óta a BMP ipari gyorskapu berendezéseinek kizárólagos magyarországi forgalmazójaként kínálja a BMP ipari gyorskapu termékeit. A BMP Group egy 20 éve működő, ipari logisztikával foglalkozó cégcsoport. Évente több mint 10 000 gyorskaput gyártanak, világviszonylatban is jelentős szerepet vállalnak. Gyorskapuikat különösen tisztaterekbe, temperált terekbe, magas páratartalmú helyiségekhez, valamint olyan helyszíneken ajánlják, ahol különleges technikai paramétereknek kell a kapunak megfelelnie a megforduló személyek, illetve ott tárolt áruk, anyagok védelme érdekében.

A DynamicRoll termékek számtalan módon telepíthetőek, ablakos változatban, áttetsző / fényáteresztő ponyvával, menekülőútba T / H kivágású ponyvával, egyedi fotónyomtatású ponyvával, különféle extrákkal, mint a biztonsági fotocella vagy fényfüggöny, amely akár egy ujjal is kapcsolható.

Külön kiemeljük, hogy a gyorskapuk merevítőborda nélküliek, Class 2-es szélellenállási besorolással.

Két hűtőházi Frigo gyorskaput kínálunk:

A DynamicRoll Frigo 1 ipari gyorskapu a feltekeredő kapu egyfajta változata, mely kimondottan ipari hűtőházi használatra lett kifejlesztve. Különböző hőmérsékletű terek elválasztására alkalmas (pl. szobahőmérséklet és hűtőház), kiváló hőszigetelő képességű panelekből áll. Maximális biztonságát az Anti Crash (ütközés elleni) megfigyelő rendszer biztosítja. A frekvencia átalakító teszi lehetővé a gyors / lassú nyitási sebesség állíthatóságát.

A DynamicRoll Frigo 2 gyorskapu a flexibilis, önjavító ponyvás feltekeredő kapu egy speciális, ipari hűtőházi használatra fejlesztett változata. Különböző hőmérsékletű terek elválasztására, magas hőmérséklet különbségek kiküszöbölésére fejlesztve. Dupla PVC rétegének és jegesedést gátló, megfelelő hőmérsékleten tartott sínének (mely opcionálisan rendelhető) köszönhetően minimalizálja a hőveszteséget. Az Anti Crash (ütközés elleni) megfigyelő rendszer támogatja a biztonságos működést. E gyorskapu esetén is a frekvencia átalakító jóvoltából változtatható a gyors / lassú nyitási sebesség.

Partnerünk a telephelyéhez a BMP Dynamicroll Frigo2 feltekeredő ipari gyorskapu terméket választotta, RAL 5002, ultramarine blue kék színben, ablak nélküli panellel. A kaput 2500x3000mm szabad nyílásméretbe telepítették a GATE Automatika szerviz technikusai.

Ha Ön is gyorskapu telepítésében gondolkodik, vegye fel velünk a kapcsolatot, szakmai csapatunk készséggel a segítségére siet!

bottom of page