top of page
  • Szerző képeGATE Automatika

Gyorskapu telepítés - 2 darab BMP DynamicRoll gyorskapu

Frissítve: 2023. márc. 29.

Nemzetközi piacon is elismert csomágolástechnikával, valamint nyomdaipari tevékenységgel foglalkozó vállalkozásnál telepítettünk 2 db BMP Dynamic Roll gyorskaput. A gyorskapu telepítés megkeresés fő oka, hogy partnerünk korszerűsíteni szerette volna a berendezéseit, valamint a raktározással foglalkozó, oly sűrűn előforduló problémára keresett megoldást, ami a nyílás nyitva tartási idejének minimalizálása volt energiatakarékosság szempontjából.



Miért épp BMP gyorskaput ajánlottunk?

Régóta dolgozunk együtt a BMP, olasz gyorskapu gyártóval, 2017. májusától forgalmazzuk a márka termékeit.

A BMP 20 éve működő kaputechnika területén tevékenykedő vállalat. Ipari logisztikával foglalkozik, a világ egyik vezető gyorskapu gyártója, évente több mint 10 000 gyorskaput gyártanak, mely világviszonylatban a piac 9%-át érinti.

Gyorskapuikat különösen tisztaterekbe, temperált terekbe, magas páratartalmú helyiségekhez, valamint olyan ipari helyszíneken ajánlják, ahol különleges technikai paramétereknek kell a kapunak megfelelnie az ott megforduló személyek, illetve az ott tárolt áruk, anyagok védelme érdekében


A termékeikhez adott szabványok, certifikátok bizonyítják azt a szakmai tudást, mely a világ egyik vezető gyorskapu gyártójává tette a BMP-t.

Termékeik jó minőségűek, funkcionálisak, innovatívak, sokoldalúak, biztonságosak, tartósak, különböző ipari logisztikai elvárások megoldására alkalmasak az európai szabványoknak (EC) megfelelve.

Kapuik minden ipari szektor számára alkalmasak, a legkülönfélébb helyszínekre is, mint a reptéri ipari terek, logisztikai központok, hulladék újrahasznosító telepek, nagykereskedelmi, élelmiszeripari épületek, valamint olyan építmények, ahol tisztatereket alkalmaznak. A legkülönfélébb “problémákra” nyújtanak megoldást. Szigetelt felcsavarodó kapuik például hangszigetelésre és helyiségek temperálására alkalmasak.


Az alábbi felsorolást is elég meggyőzőnek találjuk a gyártó részéről:

Tökéletes minőség, megbízhatóság, biztonság, melyeket a szabványok és certifikátok szavatolnak

Sokoldalúság, flexibilitás, szilárd szerkezet

CSI certifikátok

Kisebb helyigény a felcsavarható kapuknak köszönhetően

Zajmentes nyitó-záró berendezés

Magas hőmegtartó képesség

Szélállóság

Ipari logisztikai problémák megoldására tervezve

A szerelvény nem érintkezik a mennyezettel a szekcionált kapukkal ellentétben

Egyszerű szerkezet

Kevés karbantartást igényel (általában csak annyit, amennyit a jogszabályok megkövetelnek)

Könnyen telepíthető

Könnyű és gyors kezelhetőség

Biztonságos csomagolásban érkezik a gyárból

Megfelel a törvényi technikai előírásoknak

Önjavító kapuk

Gyorskapu telepítés


Cégünk, a GATE Automatika Szerviz Kft. a helyszíni, személyes felméréstől kezdve a szállításon és a saját műhelyben történő tartószerkezet gyártásán keresztül egészen a gyorskapu telepítés munkálataiig, majd a beüzemelésig menedzselte a projektet ügyfelünk legnagyobb megelégedettségére. Telepítéskor ipari környezetbe való rádiós rendszerrel szereltük fel a kapukat a biztos és gyors nyitás-zárás érdekében.


Amennyiben gyorskapu telepítés érdekelné ajánljuk a BMP gyorskapu honlapunkat, így alaposabb képet kap a cég termékeiről, valamint vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik szívesen elkalauzolják a gyorskapuk világában!

bottom of page