top of page
  • Szerző képegatecsoport

Food Inox feltekeredő gyorskapu

Ipari és kereskedelmi környezetben gondoskodni kell a zaj, huzat, rovarok, hőveszteség és por elleni védelemről. Az élelmiszeriparban ennél sokkal szigorúbb elvárásoknak kell a kapuknak megfelelniük, különös tekintettel a hűtött helyiségek hőmérsékletének megtartására. Ekkor jön szóba a BMP Dynamic Food Inox feltekeredő gyorskapu, mely rozsdamentes acél burkolata megfelel a magas higiéniai előírásoknak is. Könnyen tisztítható, ellenáll az oxidációnak, erős motorjának, fotocellás biztonsági rendszerének köszönhetően pedig gyorsan és biztonságosan működik.

A BMP ipari kapui egyediek és megismételhetetlenek, önjavító gyorskapui, mint a beltéri használatra alkalmas Dynamicroll Food Inox, mely merev elemek nélkül, függönyként húzódik le, a pvc ponyva kezelésének köszönhetően pedig ellenálló a kémiai és só oldatokkal szemben.

Partnerünk igényeinek felmérése alapján a BMP Dynamic Food Inox feltekeredő gyorskaput ajánlottuk és telepítettünk önjavító, UV álló ponyvával. A gyorskapu 1200x3000 mm-es méretben került megrendelésre egy 230VAC 100%ED motorral, mely non-stop üzemelést biztosít. IP54-es inverteres vezérléssel, nyit-stop nyomógombbal a vezérlődobozban, rácsukódás elleni infra sorompóval, ponyva gyárődés érzékelővel az operátornál és kézi kurblis vészkioldóval. További fontos paraméterei:

Nyitás: max. 2 m/s

Szélellenállás: kb. 90 km/h

Üzemi hőmérséklet tartománya: -20°C től +70°ig

Rádiós vagy beléptető rendszerrről távnyitással vezérelhető.

bottom of page