top of page
  • Szerző képegatecsoport

GATE Automatika kaputechnikai továbbképzés

A GATE Automatika Szerviz Magyarország egyik piacvezető kaputechnikai cégcsoportjának, a GATE Csoportnak oszlopos tagjaként, magas minőségű termékekkel, kiemelkedő színvonalú kaputechnikai, rakodástechnikai,tűzvédelmi szolgáltatásokkal áll partnerei rendelkezésére.

Az elmúlt több mint 28 év elteltével lehetőségünk nyílt megismerni a kaputechnikai piac minden szegmensét. Megtanultuk, miként kezeljünk újabbnál újabb kihívásokat, melyek az ipar igényeit kielégítő kaputechnikai, rakodástechnikai és tűzvédelmi termékek megjelenésével számos feladatot állítottak elénk. A piacon fellelhető minden olyan kaputechnikai terméket, valamint márkát telepítettünk, melyek megbízhatóak.

Ügyfélkörünk évről évre bővült, ennek eredményeképpen cégcsoportba rendeztük az addig egységként működő társaságot. Így születtek meg 2006-tól kezdődően a cégcsoport „legfiatalabb” tagjai. Mára négy cég alkotja a GATE Csoport-ot, a GATE Szerviz (ipar és logisztikai központok), a GATE Automatika Szerviz (társasházak és közületek), a GATE Távnyitó (lakosság, elektromos autó töltés), továbbá a GATE Engineering (egyedi kaputechnikai tervezés, kivitelezés), ki-ki a maga szakterületén a legmagasabb szakmai tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére.

Mi, a GATE Automatika Szerviznél a csoport több mint 28 éves múltjának megfelelően rendkívül fontosnak tartjuk a megfelelő szakképzettséget, valamint a folyamatos továbbképzést. Így jutottunk el a BMP Italy, gyorskapu bemutatójára és továbbképzésére is, ahol az új, innovatív gyorskapukat mutatták be nekünk.

GATE Automatika kaputechnikai továbbképzés - BMP gyorskapu

A DynamicRoll termékek számtalan módon telepíthetőek, ablakos változatban, áttetsző / fényáteresztő ponyvával, menekülőútba T / H kivágású ponyvával, egyedi fotónyomtatású ponyvával, különféle extrákkal, mint a biztonsági fotocella vagy fényfüggöny, amely akár egy ujjal is kapcsolható. Külön kiemeljük, hogy a gyorskapuk merevítőborda nélküliek, Class 2-es szélellenállási besorolással. Újdonság, hogy a bármilyen kapu rendelhető fényáteresztő ponyvával, mely különösen alkalmas sötét terek elválasztására, így a kültéri fény nagy százalékban szivároghat be, világos teret képezve. A gyorskapuk fotónyomtatású ponyvával is rendelhetőek, ezeket boltok belső terébe ajánljuk, hiszen látványosak.

Amennyiben gyorsan záródó, hőszigetelő kaput keres telephelyére, a GATE Automatika által forgalmazott BMP gyorskapu tökéletes választás. Ajánlatkérés után kollégáink helyszíni felmérés alapján a lehető leghamarabb eljuttatják Önhöz gyorskapu ajánlatunkat, megrendelés után pedig szakszerűen telepítik a kiválasztott kaput. Ha gyorskapu, akkor GATE Automatika!

bottom of page