top of page
  • Szerző képegatecsoport

BMP ipari gyorskapu telepítése


BMP ipari gyorskapu telepítés

Mint arról már többször beszámoltunk, 2017-ben a GATE Automatika a BMP ipari gyorskapu gyártó hivatalos magyarországi forgalmazója lett. A BMP 20 éve foglalkozik ipari kaputechnikai berendezések gyártásával, évente több mint 10 000 gyorskaput gyártanak, mely világviszonylatban a piac 9%-át érinti. Ipari-, felgördülő-, kereskedelmi-, szigetelt- és hangárkapukat, gyorskapukat, redőnyöket gyártanak. Világszerte értékesített termékeiket Olaszországban tervezik és gyártják. A fenti érvek, valamint a több éves közös, zökkenőmentes munka miatt ajánljuk a BMP termékeit. Hiszen a termékeikhez adott szabványok, certifikátok bizonyítják azt a szakmai tudást, mely a világ egyik vezető gyorskapu gyártójává tette a BMP-t.

Jelenlegi munkája során a GATE Automatika egy Efaflex kaput bontott le, a helyére pedig BMP Dynamic Roll feltekeredő ipari gyorskaput telepített önjavító ponyvával. A BMP Dynamic Roll gyorskapuk egyre népszerűbbek sok pozitív tulajdonságuknak köszönhetően, mint a hosszútávú működés, biztonságos árukezelés, jó hőszigetelés, önjavítás, gyors reakcióidő, biztonságos kivitel, halk működés. Strapabíró, folyamatos üzemmódra tervezett szerkezetek (napi maximum nyitásszám 600-800).

Ahogyan általában a többi gyorskapu esetében, ezt is egyedi RAL színű (sárga, zöld, szürke, piros...) ponyvával telepítettük, azonban egyedi, fotó nyomtatású ponyvával is megrendelhető, mely igen látványosan hat kereskedelmi terekben. A ponyvára egy sorban 3 darab körülbelül 1000x500mm-es ablakot rendelt partnerünk szemmagasságban. A gyorskapu 4290x4000mm szabad nyílásméretbe került, ez meglévő téglafalra vagy acél fogadószerkezetre szerelhető. 400VAC inverteres operátort telepítettünk, IP54-es védettséggel, valamint 1 db infrasorompót 500mm-es magasságban, illetve 20 db sugárból álló fényrácsos rácsukódás elleni védelmi egységet. A kapu vészkioldása megoldható kézi kurblis vészkioldóval. A bernedezés egy oldali nyomógomb rendszert, redőnydobot és motortakarást, hurok érzékelőt is kapott, valamint acél váz kiegészítést a kapu megfelelő felfogatása érdekében. Az ipari gyorskapu nyitási-zárási sebessége max. 2 m/s, szélellenállása Class 1.

A GATE Automatika kollégái minden esetben alapos felmérés után adják ki részletes ajánlatukat, majd a lehető leggyorsabban cserélik a régi kaputechnikai bernedezést, vagy telepítik az újat. Meghibásodás esetén pedig hibabejelentést követően technikus csapatunk rövid időn belül szervizeli a kaput. Kérdés / hibabejelentés esetén kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a GATE Automatika csapatával!

bottom of page