top of page
  • Szerző képegatecsoport

Ditec QIK sorompó telepítése

A majd' 30 éves GATE Csoport tagjaként az évek folyamán számtalan parkolástechnikai berendezést telepítettünk. A kaputechnika, rakodástechnika és tűzvédelem mellett ez a szakterületünk kiemelten fontos, hiszen egy létesítmény biztonsági rendszerének szerves részét képezi. Legyen szó egyszerű járműbeléptetésről vagy komplex parkolórendszerről.


A parkolórendszerek fő feladata a folyamatos felügyelet nyújtotta biztonság, a bérlők számára garantált szabad parkolóhely nyújtotta kényelem, a vendégeknek biztosított könnyebb megközelíthetőség.


A sorompók ideális megoldást jelentenek olyan közepes, továbbá nagy forgalmú környezetben történő biztonságos áthaladás felügyeletére, mint a szállodák, bankok, bevásárlóközpontok, de alkalmazhatók lakóközpontok vagy cégek bejáratainál is, ahol állandó igény van a gépkocsi-parkolóterület felügyeletére, hogy csak az arra jogosultak használhassák.


A GATE Automatika széles körű működtetési megoldásokat ajánl: távirányítható, hagyományos kulccsal / billentyűzettel működtető kapcsolós, “lan jel-átadó” rendszerrel / “érmés” rendszerrel működtethető eszközöket. Legutóbbi biztosítja, hogy csak egyszer legyen használható a sorompó. Nagyszerű megoldás szállodák, sportcentrumok, boltok, éttermek számára is, ahol a használatuk csak átmenetileg szükséges a látogatók számára, ugyanakkor gyors, egyszerű áthaladást biztosít.


Emellett ajánljuk a sorompó berendezést útburkolatba szerelt érzékelővel, mely lehetővé teszi a kilépő sorompó automatikus működtetését, ha a jármű keresztülhalad a hurkon, ezzel biztosítva a szabályozott járműforgalmat, elkerülve a nem kívánt belépést.


Partnerünk telephelyén Ditec QIK, intenzív terhelésű sorompót telepítettünk, 230V-os motorral, beépített vezérléssel, rádióvevővel, karvilágítással, távirányítókkal.

Ditec QIK sorompó


A Ditec márkát képviselő termékek kiváló minőségűek, komoly referenciával rendelkeznek. Gyárakban, szerelőcsarnokokban, közintézményekben, bankokban, valamint magánházakban működnek már hosszú ideje a Ditec kaputechnikai eszközei.

A Ditec QIK sorompó beépített vezérléssel, enkóderes DC motorral, biztonsági fotocellával, valamint GSM kapunyitó modullal került beszerelésre, melyet maximum 1000 felhasználó működtethet. A Ditec QIK sorompó lekerekített formája, valamint magas teljesítménye miatt bárhova illeszkedik. Közepes és nagyforgalmú környezetre ajánlott, hosszú élettartamú sorompó, így tökéletesen illeszkedik szállodák, bankok, bevásárlóközpontok, lakóközpontok, cégek, telephelyek parkolóihoz. Különböző funkciókkal és kiegészítőkkel rendelhető, maximális lezáró képessége 3-7m-ig terjed.


Sorompó beépítése vagy parkolórendszer tervezése esetén keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén, akik további információkkal szolgálhatnak a legmegfelelőbb termék kiválasztásának érdekében!

bottom of page