top of page
  • Szerző képegatecsoport

GATE Kaputechnika - Szakmai kiállítások

GATE Kaputechnika – igen, így is hivatkoznak ránk néha. A GATE Csoport lassan 30 éve tevékenykedik a kaputechnika, rakodástechnika piacán. Ez idő alatt lehetőségünk nyílt megismerni a kaputechnikai piac minden szegmensét. Megtanultuk, miként kezeljünk újabbnál újabb kihívásokat, melyek a különböző szegmensek igényeit kielégítő kaputechnikai, rakodástechnikai, illetve tűzvédelmi termékek megjelenésével számos feladatot állítottak elénk.



GATE Kaputechnika kiallitasok megtekintese

A piacon fellelhető minden olyan kaputechnikai terméket, valamint márkát telepítettünk, melyek megbízhatóak. Évente több kaputechnikai szakkiállításra is ellátogatunk a folyamatos fejlődés, innovatív kaputechnikai termékek, új beszállítók felkutatása érdekében.


Cégcsoportunk rendelkezésre áll minden szegmens részére, cégeink így is oszlottak el a megfelelő szolgálatások érdekében. A GATE Szerviz Kft. az ipari, a GATE Automatika Szerviz kft. a társasházi, közületi, a DrGATE lakossági partnereit látja el kaputechnika telepítés, karbantartás, valamint szakszerviz területeken. A GATE Távnyitó Kft. széles kaputávnyitó palettával látja el automata garázskapuval, kertkapuval rendelkező ügyfeleit két budapesti szaküzletében, valamint webshopján. A GATE Engineering speciális kapuk tervezésével foglalkozik, mint a közelmúltban elkészült új budapesti hotel látványos, horizontálisan osztott, felnyíló alumínium portálszerkezete, az egyedi ipari hanggátló kapu, vagy a rakodástechnika területén felmerülő innovatív ötletek megvalósítása. Ezen felül rakodástechnikai berendezések teljeskörű felújítását is vállalja.



A GATE Csoport szakmai fejlődése



A fent felsorolt szerteágazó szolgáltatás palettánk folyamatos bővítése, valamint tökéletesítése miatt látogatjuk évente a magyar Construma, stuttgarti R+T, müncheni Bau, illetve egyéb szakkiállításokat a kaputechnika területéről. Kiállítások alkalmával lehetőségünk nyílik a kaputechnika legújabb vívmányairól értesülni, megvitatni beszállítóinkkal a munkánk során felmerülő számos szakmai kérdésünket, valamint jelezni feléjük fejlesztési ötleteinket, melyet mindig szívesen fogadnak.


A szakkiállításokon megforduló kollégáink a megszerzett tudásanyagot tovább adják egymásnak irodánkban szervezett kiselőadások keretében is, így a GATE Csoport minden tagja átfogó ismeretanyagot kaphat a legújabb trendekről, termékekről. Ehhez hasonlóan zajlanak szakmai továbbképzéseink is.

1989 óta vagyunk szerves részei a magyarországi kaputechnika területének, igyekszünk mindig friss, pontos információkkal szolgálni érdeklődők, továbbá ügyfeleink részére a jövőben is. Szakembereink nem ismernek megoldhatatlan problémát, mindenre megtaláljuk az optimális megoldást.

Kérdés esetén kollégáink szívesen állnak rendelkezésre, vegye fel velünk a kapcsolatot!

bottom of page