top of page
  • Szerző képegatecsoport

Személybejárós, EuroDoor ipari szekcionált kaput telepítettünk

Egy ipari kapu nagy követelményeknek kell, hogy megfeleljen. A vagyon- és személyvédelem, valamint megbízható, hosszan tartó működés csak egyes részei a megrendelő elvárásainak. Partnerünk telephelyén fontos szempont volt, hogy személybejárós szekcionált kapu kerüljön telepítésre a gyakori gyalogos forgalom miatt. Ezáltal nem szükséges a szekcionált kapu nyitása minden egyes gyalogos áthaladás esetén, amely költségkímélő megoldást nyújt.

Fontos szót ejteni a szekcionált kapukról általában. A szekcionált kapuk megjelenésük óta igen kedvelt termékek a kaputechnika területén. A korábbi, billenőkapukkal ellentétben, függőleges nyílásuknak köszönhetően kevesebb helyet foglalnak el, valamint könnyebben beépíthetők akár íves kapunyílásokba is, melyekkel többnyire magánházak esetén találkozunk. Tömítésüknek köszönhetően védelmet biztosítanak az időjárás viszontagságaival szemben is. Ipari szekcionált kapu szempontjából természetesen fontos a gyakori működtetés, ezáltal ezek a termékek strapabíróbb használatra, nagyobb nyitásszámra vannak tervezve.

Eurodoor ipari szekcionált kapu

Partnerünknek az EuroDoor ipari szekcionált kaput ajánlottuk, hiszen az EuroDoor garantálja a rövid gyártási határidőt, a méretlépcsők nélküli egyedi gyártást, a megbízható működést, továbbá a minőségromlás nélküli, könnyebben megfizethető árakat. Masszív felépítésű, megbízható kapu, intenzív és hosszú távú működésre tervezve.

A szóban forgó ipari szekcionált kapu zuhanás gátlóval, rugó törés elleni védelemmel ellátott. A vezetősínek, profilok, kötőelemek, zsanérok, görgőtartók, szerelvények galvanizált kivitelűek. Négyoldalt, továbbá a panelek között gumitömítéssel biztosítják a hő-, zaj-, és por elleni védelmet. Fogantyúval ellátott kapu. Panele 40 mm vastag, külső / belső oldala sajtolt, 0,5 mm acéllemez, közötte CFC mentes polyuretán maggal, keskeny bordás, stukkó mintás felülettel, fehér RAL színben telepítve.

A szekcionált kapu személybejáróval szerelt, melyen egy kitekintő ablak található. A személybejáró ajtó csak kifelé nyílik, nyitásiránya megrendeléskor választható ki. Magas kivitelű, hidraulikus ajtóbehúzóval, zárszerkezettel, kilincs garnitúrával.

A GATE Automatika, a GATE Csoport tagjaként több éve telepít EuroDoor szekcionált kapukat, melyekről Partnereink elégedetten nyilatkoznak. Fontos hozzáfűznünk, hogy egy szekcionált ipari kapu esetén minden esetben ajánljuk a rendszeres karbantartást, hiszen ezáltal tudjuk megőrizni a kapu kifogástalan állapotát.

A karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat a szekcionált kapu állapota, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák.

Amennyiben kérdése lenne, vegye fel a kapcsolatot a GATE Automatika szakembereivel!

bottom of page